Αρπαγή 10χρονης: Θέμα ημερών να επιστρέψει στην οικογένειά της – Η εξομολόγηση της μητέρας της

Έλυσε τη σιωπή της η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας που απήχθη πριν από λίγους μήνες έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια, περιμένει με αγωνία να σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τα παιδιά της, που μέχρι σήμερα φιλοξενούνται σε ίδρυμα, έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στην υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήιο

Η επανένωση της οικογένειας είναι θέμα ημερών και η μητέρα, μιλώντας στο STAR, έδωσε για πρώτη απαντήσεις για τις σχέσεις που είχε με την κατηγορούμενη.

«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και είχαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο. Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της.

Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου» είπε.

Διαβάστε επίσης: Αρπαγή 10χρονης: Οι ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με Interpol και Εuropol για να βρεθεί η άκρη του νήματος

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Όπως ανέφερε τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν πολλά.«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δε διάβαζα τίποτα, δεν άνοιξα το κινητό μου. Η οικογένειά μου και κυρίως οι γονείς μου πέρασαν δύσκολα», είπε.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, ώστε η επιστροφή των παιδιών στο σπίτι τους να γίνει πολύ σύντομα. Αυτό που ζητά η οικογένεια της δεκάχρονης είναι η τιμωρία των υπεύθυνων για την αρπαγή της και αυτό που προσπαθούν είναι να ξεπεράσουν και οι ίδιοι το σοκ από το γεγονός ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού ενδέχεται να κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας.