Άρτα: Χαροπαλεύει παιδί 4 ετών έπειτα από πτώση στο σπίτι του

Άρτα: Χαροπαλεύει παιδί 4 ετών έπειτα από πτώση στο σπίτι του

Μετά τον τραγικό θάνατο της 6χρονης στην Κόρινθο, ένα ακόμα συμβάν έρχεται στο φως, αυτή τη φορά από την Άρτα, με την ελπίδα, ωστόσο να καταφέρει το παιδί να παραμείνει στη ζωή. Ο λόγος έναν 4χρονο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία έπειτα από ατύχημα στο σπίτι του.

Το παιδί είχε μια πτώση μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το ατύχημα έγινε στην περιοχή στην Άρτα και το αγοράκι μεταφέρθηκε ταχυτατα σε νοσοκομείο, με την συνοδεία αστυνομίας.

Το παιδί βρίσκεται αυτή τη στιγμή διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες αφού ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Οι γιατροί διαπίστωσαν εγκεφαλική αιμορραγία και ενημέρωσαν τους γονείς, ότι το αγγελούδι τους, διατρέχει σοβαρότατο κίνδυνο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες που το παιδί τραυματίστηκε. Με τους στενούς συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας, να προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα ερευνώνται ενώ οι επόμενες, είναι ώρες αγωνίας για τον μικρό και την οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα:

Ηρωίδα 19χρονη έσωσε αγοράκι από απαγωγή μέσα σε τραμ

Τραγωδία στην Κόρινθο: «Έσβησε» 6χρονο κοριτσάκι

Περιπέτεια για οικογένεια στην Εθνική Οδό – Εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους