Θρίλερ στον Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την άτυχη Γεωργία

Θρίλερ στον Βόλο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την άτυχη Γεωργία

Συνεχίζεται το θρίλερ στον Βόλο και τον Αλμυρό Μαγνησίας, σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν την 18χρονη Γεωργία στον αιφνίδιο θάνατο, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο “Αχιλλοπούλειο” με υψηλό πυρετό και σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς ωστόσο οι θεράποντες γιατροί να μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία.

Παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου

Χθες Δευτέρα 22 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη και για τον λόγο αυτό λήφθηκε υλικό, το οποίο θα διοχετευθεί για αναλυτικές εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες πιθανολογείται ότι θα ρίξουν φως στην τραγωδία.

Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη. Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στο θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Οι γονείς της, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη. Συζητούσαν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επέτρεπαν την επαφή με το παιδί. Γονείς και γιατροί αναμένουν τις επιστημονικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, σήμερα, στη 13.00 συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια της 18χρονης θα πουν  το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

Διαβάστε επίσης:

Περιπέτεια για οικογένεια στην Εθνική Οδό – Εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους

Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο της 18χρονης – Τι ψάχνουν οι γιατροί

Ηρωίδα 19χρονη έσωσε αγοράκι από απαγωγή μέσα σε τραμ