“Άρχισε ο εφιάλτης μου. Πώς να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις το παιδί σου…”: Με λυγμούς καταθέτει η Μάγδα Φύσσα

Με την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα για τη δολοφονία του γιου της Παύλου, συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, με λυγμούς στη φωνή και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη η Μάγδα Φύσσα αφηγείται τα όσα έζησε τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου το 2013, όταν συγγενείς της τής χτύπησαν το κουδούνι στις 2 τα ξημερώματα και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο νοσοκομείο, χωρίς να της έχουν πει ότι ο ο γιος της είναι νεκρός.

 «Ο Παύλος απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν νεκρός»

«Ο γιατρός μού έδωσε ένα χάπι, με πήρε στο γραφείο του, μου είπε ότι ο Παύλος δεν ζει, ότι τον σκότωσε η Χρυσή Αυγή και ότι τον δολοφόνο του τον έχουν πιάσει» είπε η Μάγδα Φύσσα και συνέχισε:

«Ρώτησα τον γιατρό αν μπορούσαν να τον σώσουν και μου είπαν ότι δεν μπροούσαν να κάνουν τίποτα γιατί το χτύπημα ήταν επαγγελματικό. Χάθηκαν όλα, άνοιξε η γη να με καταπιεί. Ζήτησα να τον δω στο νεκροτομείο και εκεί προσπάθησα με την κόρη μου και τον σύζυγό μου να ζεστάνω το σώμα του. Απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν μόνο νεκρός. Κι εκεί άρχισε ο εφιάλτης μου. Πώς να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις το παιδί σου από τη μία στιγμή στην άλλη…».

 «Έλεγα να τον ξυπνήσουμε, αλλά ήταν νεκρός»

Η στιγμή που αντίκρισε το παιδί της νεκρό, ήταν για εκείνη όταν ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

«Με όσο κουράγιο είχα ζήτησα να τον δω. Πήγα και τον είδα. Προσπάθησα να τον ζεστάνω και να σηκωθεί. Δεν ήταν φοβισμένος, δεν ήταν ταλαιπωρημένος. Δεν ήταν φοβισμένος, κοιμόταν. Να τον ξυπνήσουμε είπα. Δυστυχώς ήταν νεκρός. Και εκεί αρχίζει ο εφιάλτης. Πώς να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις το παιδί σου από τη μια στιγμή στην άλλη;», είπε.

Η στιγμή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Η Μάγδα Φύσσα αναφέρθηκε και στη στάση της αστυνομίας της στιγμή που πήγε στο σημείο, όπου δέχθηκε την επίθεση ο Παύλος και η παρέα του.

«Ο Παύλος είπε: “Τώρα τρέχουμε”. Τα παιδιά έτρεξαν, αλλά ο Παύλος έμεινε πίσω και τον πρόλαβαν. Άρχισαν από 3αδες να περνάνε να χτυπάνε και να φεύγουν, να βρίζουν, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν τον Παύλο εκεί. Άρχισε η μάχη με τους Χρυσαυγίτες, αλλά δεν κατάφεραν να τον ρίξουν κάτω.

Ο δολοφόνος ήταν σε ψύχραιμη κατάσταση με ήρεμες κινήσεις κι όλοι έκαναν στην άκρη. Μπήκε ανάμεσα, αγκάλιασε τον Παύλο και τον μαχαίρωσε», περιέγραψε η Μάγδα Φύσσα τη στιγμή της δολοφονίας.

 «Η κοπέλα του Παύλου παρακαλούσε τους αστυνομικούς να πάνε κοντά του»

«Παρακαλούσε η Χρύσα τους αστυνομικούς για να πάνε στον Παύλο. Έλεγαν δεν μπορούσαν. Κάποιος συγκινήθηκε και την ακολούθησε. Φτάνοντας είχε γίνει η δολοφονία και αντί να συλλάβουν το δολοφόνο, έβγαλαν χειροπέδες για τον Παύλο ο οποίος σήκωσε την μπλούζα του και είπε: “Με μαχαίρωσε, θα με συλλάβετε και από πάνω;” κι έδειξε το δολοφόνο του. “Είπαμε όχι και μαχαίρια” είπε η αστυνομικός τότε που σημαίνει ότι γνώριζαν από πριν», είπε η Μάγδα Φύσσα.

Διαβάστε επίσης:

O πρωταγωνιστής του Stranger Things κάνει διακοπές στη Σαντορίνη! (εικόνες)

Όλοι προσεύχονται για να βγει νικητής ο 17χρονος Βασίλη μετά από τροχαίο – Η μάχη στη ΜΕΘ για τον εργαζόμενο μαθητή

Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21 – Πότε θα πληρωθεί η 5η δόση