Ας βάλει κάποιος επιτέλους φρένο στον τράπερ Tranno

Η τραπ μουσική είναι η “μανία” των εφήβων σήμερα και μέσω αυτής πιτσιρίκια  8 ετών και άνω έχουν θεοποιήσει τους τράπερ και τα κατορθώματά τους που κάθε άλλο παρά παράδειγμα προς μίμηση θεωρούνται.

Τις τελευταίες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας μονοπωλεί ο τράπερ Trannos που συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου. Αντί το πάθημα και η καταδίκη να του γίνουν μάθημα, συνέχισε να εμφανίζεται προκλητικός στο Ιnstagram διακωμωδώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Μετά τη σύλληψη και την ποινή φυλάκισης 10 μηνών, που επιβλήθηκε στον τράπερ Trannos για παράνομη οπλοκατοχή, ο 22χρονος βάλθηκε να δείξει για ακόμη μια φορά ότι αδιαφορεί για τον νόμο και για το γεγονός ότι τον ακολουθούν φανατικά εκατοντάδες παιδιά που θέλουν να του μοιάσουν και να συμπεριφέρονται όπως αυτός.

Στο βίντεο που ανέβασε και στη συνέχεια αφαίρεσε από τον λογαριασμό του, ο τράπερ φαίνεται να κινείται σε δημόσιο δρόμο, με περισσότερα από 220 χλμ/ώρα.

Μήπως έχει παραγίνει το αστείο με την τραπ και όλους τους επίδοξους γκάνγκστερς;

Θέλοντας ή μη, η συζήτηση για την τραπ και την παρουσία της στους εφηβικούς κύκλους εκκινεί εκ νέου. Το lifestyle των όπλων, της ταχύτητας στον δρόμο και κάθε είδους παραβατικής συμπεριφοράς πλασάρεται λανθασμένα ως ένας ιδανικός τρόπος ζωής. Δεδομένου ότι στη χώρα μας θρηνούμε καθημερινά θύματα στην άσφαλτο θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά και τρίδιπλα πριν δείξουμε σε νεαρά παιδιά ότι η ταχύτητα είναι κατόρθωμα και δεν υπάρχει κίνδυνος.

Η υπερβολική ταχύτητα δεν σε κάνει μάγκα. Το γκάζι μπορεί σε ένα λεπτό να στα ανατρέψει όλα και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες όχι μόνο για αυτόν που αρέσκεται να γκαζώνει αλλά και για τους υπόλοιπους οδηγούς που τηρούν την οδηγική συμπεριφορά και δεν φταίνε σε τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο μπαμπάς της μικρής Αλεξίας για την ποινή “χάδι” του δικαστηρίου για την αδέσποτη σφαίρα που την άφησε με 95% αναπηρία

Κεραμέως: Ποια σχολεία θα λειτουργούν έως τις 17:30 από τον προσεχή Σεπτέμβριο – Αλλάζουν τα πάντα στο σχολικό ωράριο

Απίστευτο περιστατικό: 10χρονη πυροβόλησε γυναίκα που τσακωνόταν με τη μητέρα της!