Απίστευτο περιστατικό: 10χρονη πυροβόλησε γυναίκα που τσακωνόταν με τη μητέρα της!

Απίστευτο περιστατικό: 10χρονη πυροβόλησε γυναίκα που τσακωνόταν με τη μητέρα της!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη στο Ορλάντο, όταν ένα 10χρονο κορίτσι συνελήφθη την Τρίτη, αφού σύμφωνα με τις αρχές πυροβόλησε θανάσιμα μια γυναίκα που διαπληκτιζόταν με τη μητέρα της.

Το παιδί τέθηκε υπό την επιμέλεια του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σε δήλωσή της μετά τον πυροβολισμό, η εισαγγελέας των κομητειών Orange και Osceola Monique H. Worrell δήλωσε ότι το γραφείο της έχει αρχίσει να εξετάζει την υπόθεση και «θα λάβει υπόψη όλα τα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του παιδιού, και όλες τις περιβάλλουσες περιστάσεις, όταν λάβει απόφαση για την απαγγελία κατηγοριών».

«Θέλουμε να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση απαγγελίας κατηγοριών από το γραφείο μας», ανέφερε η δήλωση της εισαγγελέως, προσθέτοντας ότι το περιστατικό ήταν «μία από τις πιο τραγικές υποθέσεις που έχω δει στην 22χρονη καριέρα μου», σύμφωνα με το CNN. Η μητέρα του παιδιού έχει επίσης τεθεί υπό κράτηση, σύμφωνα με την αστυνομία του Ορλάντο.

Πώς συνέβη το αδιανόητο περιστατικό

Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε το βράδυ της 30ής Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το θύμα, η Lashun Denise Rodgers, 41 ετών, άρχισαν να διαπληκτίζονται έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης.

Το παιδί ήταν με τη μητέρα του την ώρα του καυγά, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, η οποία επικαλείται μάρτυρες. Η μητέρα φέρεται να ξεκίνησε μια σωματική διαμάχη γρονθοκοπώντας τη Rodgers, η οποία ανταπέδωσε χτυπώντας την με μπουνιά, αναφέρει η έκθεση σύλληψης, αναφέροντας ως μάρτυρα τον φίλο της Rodgers.

Ο φίλος είπε στις αρχές ότι προσπάθησε να διακόψει τον καυγά, αλλά το θύμα προσπάθησε να «ξαναμπλέξει» με τη μητέρα, σύμφωνα με την έκθεση. Τότε φέρεται να είδε το παιδί να κρατάει ένα μαύρο πυροβόλο όπλο προτού ρίξει «έναν με δύο πυροβολισμούς» εναντίον της Rodgers, αναφέρεται στην έκθεση σύλληψης. Το παιδί φέρεται τότε να φώναξε «δεν έπρεπε να χτυπήσει τη μαμά μου», δήλωσε ο φίλος στην αστυνομία.

Η Rodgers μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Ορλάντο, όπου αργότερα πέθανε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο μπαμπάς της μικρής Αλεξίας για την ποινή “χάδι” του δικαστηρίου για την αδέσποτη σφαίρα που την άφησε με 95% αναπηρία

Ωράριο έως τις 5:30 το απόγευμα από Σεπτέμβριο για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Οι ανακοινώσεις Κεραμέως

Ιατροδικαστής Λέων για Πισπιρίγκου: “Οι τεχνικοί σύμβουλοι ίσως χειροτερέψουν την θέση της”