Ιατροδικαστής Λέων για Πισπιρίγκου: “Οι τεχνικοί σύμβουλοι ίσως χειροτερέψουν την θέση της”

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών.

Δεν έχω αντιληφθεί ποια είναι η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου και ζητούν επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας είπε στην αρχή της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή.

Ενώ συνέχισε απαιτείται η ύπαρξη τεχνικών συμβούλων, ξέρω ότι έχει εμφανιστεί ένας εντατικολόγος από τη Γερμανία και όχι 6 που επικαλείται η πλευρά Πισπιρίγκου”.

Ο κ. Λέων επισήμανε πως “αυτά που ζητάνε μπορεί να τη φέρουν σε δυσμενέστερη θέση από αυτή που βρίσκεται, θέλω να πιστεύω ότι η κατηγορουμένη θέλει να βγει στο φως η αλήθεια”.

Για τα ευρήματα σε Μαλένα και Ίριδα

Μάλιστα, όπως εξήγησε για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών “αν έχουμε έναν επανέλεγχο με τα ίδια αποτελέσματα ισχυροποιούνται τα πρώτα ευρήματα”, ενώ για τις τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται για την Ίριδα και τη Μαλένα.

αναμενόμενο ότι δεν θα βρεθεί ουσία στις εξετάσεις των δύο παιδιών, αφού και οι πρώτες τοξικολογικές ήταν καθαρές”.

Πάτρα: Πώς το πανάκι οδηγεί στον θάνατο της Ίριδας -Το έγγραφο που περιέγραφε το εύρημα (εικόνα)

Τα ευρήματα στην Ίριδα λύνουν το γρίφο για τους θανάτους

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας στο ανθρωποκτονιών. Μέσα από αυτό αναμένεται να αποδοθεί αναλυτική η αιτία θανάτων των δύο παιδιών.

Οι δύο ιατροδικαστές έχουν κάνει και οι ίδιοι τη δική τους έρευνα. Ήξεραν ότι αν είχε δοθεί κάτι στα δύο παιδάκια θα είχε φανεί από τις αρχικές τοξικολογικές εξετάσεις. Περιμένουν όμως από τα παθολογοανατομικά ευρήματα και μετά από κοινού θα βγάλουν το πόρισμα.

Φαίνεται στον θάνατο της Ιριδας υπάρχουν περισσότερα ευρήματα απ’ ότι στον θάνατο της Μαλένας και μπορούν να βοηθηθούν για να βγάλουν το πόρισμά τους. Αυτό που θέλουν είναι να αποτυπώσουν με σαφήνεια την αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι έφηβοι στους γονείς τους (και γιατί)

Ωράριο έως τις 5:30 το απόγευμα από Σεπτέμβριο για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού – Οι ανακοινώσεις Κεραμέως

Ξεσπά ο μπαμπάς της μικρής Αλεξίας για την ποινή “χάδι” του δικαστηρίου για την αδέσποτη σφαίρα που την άφησε με 95% αναπηρία