Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Δε βρέθηκε κεταμίνη σε Μαλένα και Ίριδα – Ξανά στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Ολοκληρώθηκαν και επίσημα από το ΑΠΘ οι τοξικολογικές εξετάσεις των άλλων δύο κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, της Μαλένας και της Ίριδας.

Δε βρέθηκε κεταμίνη σε Μαλένα και Ίριδα

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, Βικτωρία Δαράτου, στον ALPHA τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι στον οργανισμό των δύο κοριτσιών δεν βρέθηκε καμία ύποπτη, φαρμακευτική ουσία.

Ειδικότερα, δεν φάνηκε να υπάρχει κεταμίνη ούτε κάποια άλλη φαρμακευτική ουσία στο αίμα των παιδιών, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει τον θάνατό τους.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα των τοξικολογικών, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, δεν σημαίνει ότι δίνει απαντήσεις και για την ηπατική ανεπάρκεια που εμφανίστηκε στη Μαλένα.

Δεύτερη κατά σειρά εξέταση

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι πρόκειται για τη δεύτερη -κατά σειρά- εξέταση που γίνεται στα δύο παιδιά.

Η πρώτη τοξικολογική εξέταση έγινε όταν απεβίωσαν τα δύο μικρά παιδιά, όπως και οφειλόταν.

Παράλληλα, άξιο αναφοράς είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένεται και το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλογριά-Καρακούκη, προκειμένου να υπάρξει ένα αποτέλεσμα σχετικά με τους θανάτους των μικρών παιδιών.

Ξανά στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ζητούν επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο της 69χρονης. Σε αυτή το πλαίσιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη έρευνα στην Πάτρα. Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν…

Σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έως το τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση.

Στις 29 Ιουνίου θα εξεταστεί το αίτημα για αποσφράγιση του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο γυναίκες που τη φρόντιζαν. Τελευταίοι για κατάθεση θα κληθούν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε και ο συνήγορος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Λέων, ο οποίος είπε “πως υπάρχει ενδιαφέρον και μία προσφορά για αγορά του τριώροφου σπιτιού στην Πάτρα και δίνουν 270.000 ευρώ, τη στιγμή που τα χρέη είναι περίπου 150.000 – 160.000 ευρώ”

“Οι συγγενείς της σπιτνοικοκυράς τα χρήματα που θα εισπράξουν από την πώληση του ακινήτου θα τα δωρίσουν σε ίδρυμα” συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Δασκαλάκης είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά- Θα κινηθεί κατά των ιατροδικαστών»

Υπ. Παιδείας: Στεγαστικό επίδομα σε περισσότερους φοιτητές

Επεκτείνεται το ωράριο Δημοτικών Σχολείων και παιδικών σταθμών – Τι αλλάζει από τη νέα χρονιά