«Ο Δασκαλάκης είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά- Θα κινηθεί κατά των ιατροδικαστών»

Ο Μάνος Δασκαλάκης παίρνει θέση για την συμμετοχή του στο Χ-Factor - Η επιθυμία της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας που εδώ και καιρό έχει καθηλώσει το πανελλήνιο, το οποίο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα τεκταινόμενα.

Στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 8/6, ο Πέτρος Κουσουλός ο οποίος εδώ και καιρό ασχολείται ενεργά με τον υπόθεση  Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να μάθουν και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Δασκαλακης είναι πεπεισμένος για έγκλημα στα αλλά δυο παιδιά

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Διαβάστε επίσης:

Είδηση – “βόμβα”: «Κοινή η αιτία θανάτου των δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Επεκτείνεται το ωράριο Δημοτικών Σχολείων και παιδικών σταθμών – Τι αλλάζει από τη νέα χρονιά

Πανελλήνιες 2022: Για καλά προετοιμασμένους τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική – Οι απαντήσεις