Ασυνείδητη μητέρα άφησε φίδι να τσιμπήσει το παιδί της για να πάρει ένα σημαντικό μάθημα ζωής

Φαίνεται πως μερικοί γονείς έχουν εσφαλμένη αντίληψη για το πώς επιλέγουν να διδάξουν στα παιδιά τους τα σημαντικά μαθήματα της ζωής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας μητέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, για τον απαράδεκτο τρόπο που θέλησε να διδάξει στην ενός έτους κόρη της να μην έρχεται σε επαφή με ζώα που μπορεί να της προκαλέσουν κακό.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φαίνεται να έχει τοποθετήσει ένα φίδι μέσα σε ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο πλησιάζει κοντά στο παιδί για να το αγγίξει. Το κοριτσάκι μόλις το βλέπει, πηγαίνει προς το μέρος του – χωρίς η μητέρα του να αντιδρά – και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα απομακρύνει το χεράκι της κλαίγοντας.

Η μητέρα εξηγεί ότι θέλησε με αυτό τον τρόπο να μιλήσει στη μικρή για την άγρια ​​φύση στο Sebring της Φλόριντα όπου κατοικούν. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η μητέρα δήλωσε πως δε μετανιώνει για την πράξη της και ότι το φίδι ήταν πολύ μικρό για να κάνει κακό στην κόρη της.

«Σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να εισάγω την κόρη μου στην άγρια φύση, χωρίς πραγματικά να πληγωθεί. Οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι, σκέφτονται ότι θέλω να βλάψω το παιδί μου, οι άνθρωποι που με γνωρίζουν όμως, ξέρουν πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα έβλαπτα τα παιδιά μου», αναφέρει η μητέρα σε δηλώσεις της. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το παιδί δεν τραυματίστηκε, αλλά φώναξε επειδή φοβήθηκε από την αντίδραση του φιδιού.