Αθλητικά Summer Camps 2018: Τα καλύτερα προγράμματα που ασκούν σώμα και πνεύμα!

Με το τέλος της σχολικής χρονιάς πολλοί αθλητικοί χώροι, αθλητικοί σύλλογοι και πάρκα με αθλητικές δραστηριότητες ξεκινούν το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα που περιλαμβάνει δημιουργικά Summer Camps και ποικίλα εκπαιδευτικά αθλητικά προγράμματα για παιδιά.

Τα εν λόγω αθλητικά πρόγραμματα είναι ιδανικά για τα παιδιά που αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό και περιμένουν το καλοκαίρι για να διασκεδάσουν. Τους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τη συλλογικότητα και τη δημιουργικότητά τους και προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό καλοκαιρινών διακοπών, μάθησης, άθλησης, παιχνιδιού και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων.

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα αθλητικά Summer Camps 2018 που προσφέρουν στα παιδιά δραστηριότητες συνδυάζοντας  την αθλητική εξάσκηση την ψυχαγωγία και την πνευματική καλλιέργεια. Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα Camps.

Summer Camp του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει και φέτος όπως κάθε καλοκαίρι το Summer Camp για τους αγαπημένους μας φίλους! Παιδιά από 5 έως 13 ετών έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ναυταθλητισμό , ιστιοπλοΐα, wind surf, water polo, κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση, θαλάσσιο σκι, wakeboard, κανό, γυμναστική, και άλλες εκπλήξεις  με σωστή καθοδήγηση  των επιλεγμένων προπονητών και ομαδαρχών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β στον Λαιμό Βουλιαγμένης. Ο Ν.Ο.Β είναι το μοναδικό σωματείο με ιστορική πορεία και παράδοση που καλλιεργεί όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Έτσι  τα παιδιά, στον ίδιο χώρο, μπορούν να  μάθουν και μετά να επιλέξουν ένα από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου, ξεκινώντας μέσα από τo καλοκαιρινό camp, να συνεχίσουν στις σχολές και να αγαπήσουν τον αθλητισμό με πρότυπα τους Ολυμπιονίκες που έχει αναδείξει ο Ν.Ο.Β αλλά και τα μετάλλια που κατακτούν συνεχώς οι αθλητές του σε μικρές και μεγάλες ηλικίες!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης
Λαιμός Βουλιαγμένης, 16671
210 8962416 – 2108962142

Summer Camp Ολυμπιακός

Εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα βρεθούν και αυτό τον Ιούνιο  στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ομάδα του Ολυμπιακού για να διασκεδάσουν αλλά και για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους κορυφαίους.  Αγόρια και κορίτσια από 5 έως 16 ετών θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μια εμπειρία η οποία θα τους μείνει αξέχαστη σ’ όλη τους τη ζωή. Τα καλοκαιρινά αθλητικά προγράμματα (Camp) θα πραγματοποιηθούν φέτος από 25 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν εκτός από το ποδόσφαιρο και άλλες δραστηριότητες, παροχές προς τα παιδιά. Οι εκπλήξεις φέτος θα είναι πολλές για τα παιδιά που θα επιλέξουν το Summer Camp του Ολυμπιακού.  Το πρόγραμμα, που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής. Παράλληλα  θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Ολυμπιακός Summer Camp

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)
210-3418000 (10:00-17:00)

ΝΒΑ Basketball School Camp

Το ΝΒΑ Basketball School Camp Greece, θα πραγματοποιηθεί στο Deree – The American College of Greece στην Αθήνα.  Το πρόγραμμα του NBA θα αποτελείται από δύο περιόδους, 02-06 Ιουλίου και 09-13 Ιουλίου και απευθύνεται σε νέους αθλητές, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-18 ετών.  Το πρόγραμμα παρέχει ασκήσεις εντός γηπέδου, ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης, και εκπαίδευση μπάσκετ ενώ εφαρμόζεται από εγχώριους προπονητές που συνεργάζονται απευθείας με το εξειδικευμένο προσωπικό του ΝΒΑ ανά τον κόσμο.

ΝΒΑ Basketball School Camp Greece

210 60 33 050

Piraeus Sports Camp: Δωρεάν Sports Camp για τους μαθητές Δημοτικού του Πειραιά

Το καλοκαιρινό  Piraeus Sports Camp,  που γίνεται εντελώς δωρεάν, για 4η χρονιά στον Δήμο Πειραιά, με την υποστήριξη ΠΑΕ Ολυμπιακός και απευθύνεται στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το 4ο Piraeus Sports Camp, είναι οι εξής:

Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας-Ακτή Ξαβερίου

Κλειστό γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείου (Μουτσοπούλου και Υμηττού­)-Καμίνια

Κλειστό γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα)-Καστέλλα

Κλειστό γυμναστήριο 3ου Λυκείου-Μαυρομιχάλη

Πλαζ Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6)-Καστέλλα

Περίοδοι Camp:

Α΄ : 18-22/6/2018

Β΄ :  25-29/6/2018

Γ΄ :  2-6/7/2018

Δ΄:  9-13/7/2018

 Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση Παιδιών

09:00-13:30 Δραστηριότητες

14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

 Εγγραφές:

Κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια μόνο περίοδο. Για την εγγραφή,  χρειάζεται ο κηδεμόνας να προσκομίσει λογαριασμό ρεύματος ή τηλεφώνου.

Τα σημεία εγγραφών (Καθημερινά 10:00-14:00 έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου):

Α’ Δημοτική Κοινότητα – Λ. Χατζηκυριακού 89 & Κλεισόβης – 210 4599957

Β’ Δημοτική Κοινότητα – Δραγάτση 1A – 210 4220064

Δ’ Δημοτική Κοινότητα – Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή – 210 4827026

Ε’ Δημοτική Κοινότητα – Καλλέργη 142 – 210 4622589

Πλαζ Βοτσαλάκια- Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλλα – 210 4136355

Οι παροχές για όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν είναι t-shirt Camp,  ελαφρύ γεύμα, φρούτο, βεβαίωση συμμετοχής.

Summer Camp Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος

Τα σχολεία κλείνουν, το Summer Camp 2018 του Πανελληνίου ανοίγει τις πόρτες του σε όλα τα παιδιά -αγόρια και κορίτσια- ηλικίας 4 έως 16 ετών. Από τις 18 Ιουνίου και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο (διακοπών των παιδιών) μέχρι και την έναρξη των σχολείων, οι εγκαταστάσεις του συλλόγου θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τα παιδιά της Αττικής.  Οι γυμναστές – προπονητές του Πανελληνίου θα είναι εκεί, για να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες και να τους μυήσουν στα μυστικά της κολύμβησης, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του στίβου, του ποδοσφαίρου 5Χ5, των πολεμικών τεχνών, αλλά και της ενόργανης γυμναστικής. Θα λειτουργήσουν επίσης Camp All Sport και Mini All Sport.

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος

Ευελπίδων 2 & Μαυροματαίων 26, Κυψέλη,

210 88 34 408 – 210 82 39 021

Summer Camp στο Playgym

Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο στα Βριλήσσια, το Playgym διοργανώνει και φέτος ένα μοναδικό αθλητικό summer camp για παιδιά 4-10 ετών. Οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες θα απασχοληθούν δημιουργικά με παιχνίδια στίβου, αθλοπαιδιές, παιχνίδια με ρακέτες, θα παίξουν, θα κινηθούν, θα γυμναστούν, θα μάθουν νέα αθλήματα, θα εξασκηθούν σε αυτά, και παράλληλα θα εκφραστούν, θα επικοινωνήσουν και θα κάνουν νέους φίλους.

Playgym

Λ. Αναπαύσεως 18, 152 35 Βριλήσσια

210 8 100 508

Early Summer Camp στο Replayce

 Για γονείς που οι διακοπές δεν ξεκινούν με την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιας, το Early Summer Camp του Replayce θα σας ενθουσιάσει  και ακόμα περισσότερο  τα παιδιά σας!Το καλοκαίρι ξεκινάει για τα παιδιά, με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντάς τους εκπαίδευση, χαρά, ψυχαγωγία! Διαλέξτε μια ή περισσότερες περιόδους και η επαφή με 14 Ολυμπιακά Αγωνίσματα και 8 Arts & Crafts κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητα των παιδιών μέσα από την μέθοδο Replayce, δηλαδή Παράλληλη Θετική Προπόνηση στις 4 Βάσεις!
Replayce

Κλειστό Προπονητήριο Στίβου, Ο.Α.Κ.Α,

Αμαρυσίας Αρτέμιδος – Έναντι parking The Mall

210 2725101

Summer Camp στα Χελωνάκια

Στο υπερσύγχρονο παιδικό κολυμβητήριο-πολυχώρο Χελωνάκια στην περιοχή της Καλλιθέας θα διεξαχθεί Summer Camp για παιδιά 4 έως 11 ετών. Κυνήγι θησαυρού, γυμναστική στο νερό, zumba και ένα σωρό διασκεδαστικές δραστηριότητες ξεκινούν από 18 Ιουνίου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στο πιο όμορφο κολυμβητήριο της πόλης!Από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 16:00

Χελωνάκια

Ηλέκτρας 7, Καλλιθέα

21 0952 0025

Paradise Park Summer Camp

Το Paradise Park Summer Camp είναι μια ημερήσια κατασκήνωση που στόχο έχει να προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών, και την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζομένων γονιών να προσφέρουν ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις στα παιδιά τους! Το πρόγραμμα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις σε παιδιά ηλικίας 4-14ετών από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το Summer Camp περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Cheerleading, Xόκεϋ, Tοξοβολία, Μοντέρνο χορό, Ολυμπιακά αθλήματα, Αναρρίχηση, Πινγκ-Πονγκ.

Paradise Park

12ο χιλ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κόμβος Mεταμόρφωσης

Μεταμορφώσεως & Αγίας Σωτήρας Αχαρνές,

210 2466466

Adventure Camp δρω

Ζήστε 15 ημέρες και 14 νύχτες στο Περιβαλλοντικό Κέντρο δρω στη Ναύπακτο, με εξερευνήσεις στο δάσος, στιγμές περιπέτειας δίπλα στο ποτάμι αλλά και ατελείωτες βραδιές γέλιου καιπαιχνιδιού γύρω από τη βραδινή φωτιά! Διαμονή σε σκηνές, εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, κουπιά, πυξίδες, τόξα και πολλές άλλες δράσεις, συνθέτουν την ιδανική συνταγή ώστε να αποτελέσει το Adventure Camp σταθμό γνώσεων και παντοτινών αναμνήσεων για τους μικρούς κατασκηνωτές!

Δρω

Αφροδίτης 9, Πλάκα

210 3232518

Για τα παιδιά της Θεσσαλονίκης:

Sports Camp της Χ.Α.Ν.Θ

Τα SPORTSCAMP της Χ.Α.Ν.Θ. δίνουν την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από διάφορα αθλήματα συμμετέχοντας δημιουργικά σε περιόδους μοναδικών αθλητικών εμπειριών στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις με την εποπτεία έμπειρων προπονητών. Η συμμετοχή  αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-15 ετών, τα οποία χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με το αγωνιστικό επίπεδο και την ηλικία.Τα αθλήματα τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι τα εξής: μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πινγκ πονγκ, τοξοβολία, taekwondo,  τζούντο, κολύμβηση, τένις, ξιφασκία, capoeiradanceaerobic(για κορίτσια).

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Ν. Γερμανού 1 – Πλατεία ΧΑΝΘ

2310 261 210 και στο 231 600 1000 εσωτ. 0810, 0811, 0812