Αυτά είναι τα σχολεία που θα είναι κλειστά την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα αφού οι δάσκαλοι θα συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου ΠΕ στον οποίο ανήκουν.

Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δ. Πετρούπολης λόγω τακτικής εκλογοαπολογιστικης συνέλευσης των εκπαιδευτικών του συλλόγου “ΓΛΗΝΟΣ”.

Το ίδιο ισχύει για τα  σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού  λόγω χορήγησης συνδικαλιστικής άδειας στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γ.Σ και τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου τους.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία των περιοχών Ηρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης, θα παραμείνουν κλειστά και οι μαθητές δεν θα παρακολουθήσουν μαθήματα, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου τους «Γ. Σεφέρης».

Κλειστά θα παραμείνουν και τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Ραφήνα και το Πικέρμι λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές του σωματείου τους, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Αλέξανδρος Δελμούζος”.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αρτέμιδας και των Σπάτων ενημερώνουν γονείς και μαθητές ότι την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές  των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων, θα έχουν «ρεπό» την Τετάρτη στις περιοχές των Δήμων : Παλλήνης, Μαραθώνα, Κορωπίου, Μαρκοπούλου Μεσογαίας και Λαγονησίου.

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία Βέροιας και Αλεξάνδρειας, λόγω της γενικής συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ημαθίας.