Αίγιο: Λύνει τη σιωπή της η 35χρονη για το νεκρό βρέφος στον κάδο (video)

Ταυτοποιήθηκε το DNA του βρέφους που βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο την περασμένη εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν αυτό που υποψιάζονταν από την αρχή οι αστυνομικές αρχές, ότι δηλαδή η 35χρονη, που οδηγήθηκε με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμα, είναι η μητέρα του παιδιού.

Από την νεκροψία-νεκροτομή δεν προέκυψαν τυχόν κακώσεις στο σωματάκι του νεογνού και έτσι πιθανόν πέθανε από την εγκατάλειψη, ωστόσο φως σε αυτό το σημείο αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις από τις οποίες θα προκύψει αν γεννήθηκε νεκρό το νεογνό ή αν όντως πέθανε από την εγκατάλειψη.

Για το περιστατικό έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Αιγίου και η δικογραφία θα δοθεί στον εισαγγελέα ώστε να αποφασιστεί αν θα ασκηθούν διώξεις, σε ποιους και με τι κατηγορίες.

Τα πρώτα λόγια της 35χρονης για το μωρό

Μιλώντας στο Star η γυναίκα, που νοσηλεύεται στην Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο, είπε:

«Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος».

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της 35χρονης, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Φέρεται να είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Προς το παρόν δεν της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αφού αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις,οι οποίες θα δείξουν εάν το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε μετά την γέννησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε τέσσερις μέρες πριν εντοπιστεί στον κάδο.

Δείτε στο video όσα είπε η 35χρονη