Αυτό είναι το μυστικό για ένα υγιές χαμόγελο!

“Ένα υγιές στόμα και ένα υγιές σώμα είναι αλληλένδετα” είναι το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας που τιμάται στις 20 Μαρτίου. Ξέρουμε πως, με σωστή φροντίδα, μπορούμε να αποφύγουμε την δύσοσμη αναπνοή, την φθορά των δοντιών, αλλά και την ουλίτιδα. Γνωρίζατε όμως ότι η κακή στοματική υγιεινή μπορεί να βλάψει και γενικότερα την υγεία μας;

Η Philips Sonicare, Παγκόσμιος Συνεργάτης Ημέρας Στοματικής Υγείας, γιορτάζει φέτος και μας ενημερώνει για τη σημασία της πρόληψης στη διατήρηση της στοματικής υγιεινής, που συμβάλει στη συνολικότερη υγεία και σωματική ευεξία.

Στοματική Υγιεινή: Η καλή υγεία ξεκινά από το στόμα

Η συστηματική και σωστή στοματική υγιεινή είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για τα δόντια και τα ούλα σας. Τα υγιή δόντια όχι μόνο σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε καλά, αλλά σας επιτρέπουν και να τρώτε και να μιλάτε σωστά. Η καλή υγεία του στόματος είναι σημαντική για τη συνολική ευεξία σας.

Σύμφωνα με έρευνες, η στοματική υγεία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την καλή υγεία, καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όλο το υπόλοιπο σώμα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι παθήσεις του στόματος πλήττουν 3,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σχεδόν τον μισό πληθυσμό της γης και επιπλέον «μοιράζονται» κάποιους κοινούς παράγοντες κινδύνου με άλλες σοβαρές ασθένειες, όπως ο διαβήτης, τα καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και κάποιους τύπους καρκίνου.

Με μέτρο η κατανάλωση ζάχαρης

Παράλληλα, η ζάχαρη που όλοι καταναλώνουμε αποτελεί αυξανόμενο ενοχοποιητικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση τερηδόνας, η οποία επηρεάζει σχεδόν το 100% των ενηλίκων, ενώ σοβαρές μορφές περιοδοντίτιδας (πάθηση των ούλων) και τερηδόνας σε νεογιλά δόντια που δε θεραπεύτηκαν σε νεαρή ηλικία είναι μεταξύ των 10 επικρατέστερων ασθενειών υγείας .

Για αυτό και η πρόληψη σε συνδυασμό με την υιοθέτηση ορθών καθημερινών πρακτικών μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της στοματικής υγείας σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα εναντίον παθήσεων όχι μόνο του στόματος, αλλά και γενικότερων ασθενειών.

Ζήστε την εμπειρία του βουρτσίσματος με μία Philips Sonicare

Η Philips Sonicare, Παγκόσμιος Ηγέτης στην κατηγορία της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας sonic, ενθαρρύνει την υιοθέτηση καθημερινών προληπτικών συνηθειών. Παράλληλα, προσφέρει λύσεις μέσω τεχνολογικά καινοτόμων συσκευών που υπερέχουν ποιοτικά, με στόχο όχι μόνο τη στοματική αλλά και την υγεία μας συνολικά.  Η τεχνολογία sonic δημιουργεί μία δυναμική καθαριστική δράση από μικροφυσαλίδες που εισέρχονται βαθιά αλλά ήπια ανάμεσα στα δόντια και τη γραμμή των ούλων, χαρίζοντάς σας μία απίστευτη αίσθηση εξαιρετικού καθαρισμού και φρεσκάδας. 

Η Philips Sonicare ua σας βοηθήσει και να σας ενθαρρύνει να πάρετε τον έλεγχο της στοματικής σας υγείας, με το να σας προσφέρει τα όπλα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτές τις παθήσεις, από την παιδική ηλικία μέχρι τα γεράματα σας.

Ζήστε την εμπειρία του βουρτσίσματος με μία Philips Sonicare και εξασφαλίστε τα 3 βασικά χαρακτηριστικά για εξαιρετική στοματική υγιεινή​, αφαίρεση της πλάκας, υγεία των ούλων και λεύκανση.