Αυτοί είναι οι υπερ-ήρωες του CSI Institute που θα βοηθήσουν τα παιδιά να προστατευτούν από τους κινδύνους του διαδικτύου

Οι πρώτοι ήρωες του CSI Institute που έχει ιδρύσει ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , Μανώλης Σφακιανάκης, για να βοηθήσει τα παιδιά να ενημερωθούν για τους κινδύνους του διαδικτύου είναι γεγονός!

Ο #Μegablock και η #LadyBan δημιουργήθηκαν για να εξερευνήσουν το Διαδίκτυο μαζί με τους μικρούς φίλους μας για να μάθουν να πλοηγούνται και να παίζουν σε αυτό με ασφάλεια !

Ο #Μegablock χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο σωστά, δεν φοβάται να μιλήσει για τα προβλήματα μου σε άτομα εμπιστοσύνης και είναι διαθέσιμος να στηρίξει κάποιον φίλο μου όταν έχει πρόβλημα! Πολεμάει τα Αρπακτικά του Διαδικτύου, τους Ψευτοφίλους και τους Cyber-Μπούληδες

Η #LadyBan χρησιμοποιεί το διαδίκτυο αλλά ζει και έξω απ’ αυτό.Έχει αληθινούς φίλους τους γονείς, τους καθηγητές της και φυσικά την ομάδα του CSI Institute. Δεν αποκαλύπτει την αληθινή της ταυτότητα στο διαδίκτυο για να προστατεύσει εκείνη αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάει.

Με τον #Μegablock και την #LadyBan μέσα από δράσεις του CSI Institute τα παιδιά θα εκπαιδευτούν και θα γνωρίσουν τόσο τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του Διαδικτύου όσο και τους κινδύνους που ελλοχεύουν!

Ένα συναρπαστικό ψηφιακό ταξίδι ξεκινά με τον #Μegablock και την #LadyBan !