“Αυτός είναι ο γιος μου. Ήταν ενός έτους όταν κατέρρευσα από υπερβολική δόση σε ένα στρώμα δίπλα του”

Η Shay Walters είναι μια μητέρα που πέρασε από 40 κύματα για να καταφέρει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με τον γιο της. Ήταν χρήστρια ναρκωτικών, κατέληξε στη φυλακή, όμως βρήκε τη δύναμη να ορθοποδήσει ξανά και τώρα δεν έχει παρά να ευγνωμονεί τον Θεό κάθε μέρα, κυρίως για το παιδί της. Στο blog που διατηρεί “From Prison to Purpose” έκανε την παρακάτω ανάρτηση, δίνοντας ελπίδα σε άλλες μαμάδες που την χρειάζονται…

“Αυτός είναι ο γιος μου.
Ήταν περίπου ενός έτους όταν κατέρρευσα από υπερβολική δόση σε ένα κρεβάτι δίπλα του. Για την ακρίβεια, ήταν απλά ένα στρώμα στο πάτωμα του καθιστικού μου.
Στα 2 αναγκάστηκε να έρθει να με επισκεφτεί στη φυλακή. Χτυπούσε το τζάμι κλαίγοντας και ουρλιάζοντας, ζητώντας τη μαμά του. Άρχισε να τρώει τα νύχια του μετά από αυτό.
Στα 3 με είδε να δέχομαι χτύπημα από ένα τούβλο και το κεφάλι μου να ανοίγει. Με οδήγησε στο ασθενοφόρο. Τον τρόμαξε πάρα πολύ όλο αυτό.
Στα 4 ήταν μαζί μου σε τροχαίο. Μία από τις πολλές φορές που οδηγούσα υπό την επήρεια.
Στα 5 έπρεπε να τον μεγαλώνει η μητέρα μου τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Με τα βίας ερχόμουν σπίτι.
Στις 6 έχασα πλήρως την επιμέλεια και πήγα ξανά στη φυλακή.

Είναι 12 σήμερα. Ζει μαζί μου. Παρακολουθεί ένα ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο. Με υποτροφία. Προσεύχομαι για εκείνον κάθε βράδυ και είμαι κάθε πρωί για να τον ξυπνώ για το σχολείο. Γιορτάζω μαζί του όλα τα επιτεύγματά του και εκείνος γιορτάζει κάθε νηφάλια γενέθλια μαζί μου.

Του λέω πόσο τον αγαπώ κάθε μέρα. Είναι τόσο ευγενικός στους διαλυμένους ανθρώπους γιατί κάποτε ήμασταν κι εμείς διαλυμένοι. Είναι πραγματικά τόσο ξεχωριστός.

Σας ευχαριστώ Θεέ, κάθε μέρα, που μου επέτρεψες να γίνω μητέρα σε αυτό το γλυκό αγόρι.
Είναι το πιο γλυκό δώρο της νηφαλιότητάς μου.”