Αυτός ο εκδοτικός οίκος προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ βιβλία σε όλα τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία!

Η καλή είδηση της ημέρας αφορά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής που έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν βιβλία για να εμπλουτίσουν τις σχολικές τους βιβλιοθήκες τους.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση των εκδόσεων ΔιάπλασηΠροσφέρουμε στις βιβλιοθήκες όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής τρία βιβλία των εκδόσεών μας, τα οποία θα επιλέγουν τα ίδια τα σχολεία από έναν ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο 20 τίτλων ο οποίος θα ανανεώνεται καθημερινά.

Σκοπός μας είναι αυτά τα βιβλία να δοθούν αποκλειστικά και μόνο για τον εμπλουτισμό των αντίστοιχων σχολικών βιβλιοθηκών, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι μαθητές των δημοσίων σχολείων της Αττικής

Η διαδικασία για την παραλαβή των βιβλίων είναι απλή και γρήγορη:

• Ο εκπρόσωπος του σχολείου στέλνει στο sales@diaplasibooks.gr τα φορολογικά στοιχεία του σχολείου που εκπροσωπεί (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο) για την έκδοση όλων των νόμιμων παραστατικών.

[ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα φορολογικά στοιχεία ενός σχολείου είναι τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής όπου ανήκει. Θέλουμε λοιπόν τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής και ως αποδέκτης μπαίνει το σχολείο μόνο με τη διεύθυνσή του.]

• Εμείς στέλνουμε έναν κωδικό πελάτη, με τον οποίο γίνεται η παραλαβή των βιβλίων από το κατάστημά μας, οδός Σόλωνος 19, Κολωνάκι (Δευτέρα και Τετάρτη 9 π.μ. με 5 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9 π.μ. με 9 μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνεται μόνο από το κατάστημα των εκδόσεων Διάπλαση. Αποστολές βιβλίων δεν πραγματοποιούνται.

Επίσης τα βιβλία θα διανέμονται μόνο στις Σχολικές Επιτροπές και όχι στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Οι σύλλογοι μπορούν να ενημερώνουν τα σχολεία αν δεν έχουν ήδη ενημερωθεί.

Διαβάστε επίσης:

15 τρόποι για να ενισχύσετε τη μνήμη του παιδιού σας – Υπάρχουν τροφές που βοηθάνε;

Μουτσινάς: «Η μαμά μου ήθελε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει ένα παιδί και να φύγει» – H επιθυμία για υιοθεσία (video)

Αυτές οι δράσεις θα διώξουν την ενδοσχολική βία και το bullying από τις τάξεις των ελληνικών σχολείων