Αρχική Νέα Δ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη: Αναβαθμίζονται 15 παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Δ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη: Αναβαθμίζονται 15 παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «ανάπλαση παιδικών χαρών Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη», προϋπολογισμού 620.922,42 ευρώ με ΦΠΑ,εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο ΔήμαρχοςΝίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης με την υπογραφή τηςσχετικής Προγραμματικής Σύμβασης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η ανακατασκευή 15 παιδικών χαρών του Δήμου Νίκαιας - ΑγίουΙωάννη Ρέντη με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, σύμφωνα με τιςισχύουσες εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας καιπιστοποίησης.

Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, για την τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών και δαπέδων ασφαλείας καθώς και εργασίες φύτευσης και άρδευσης.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν στις παιδικές χαρές επί των οδών Αγ. Σικελιανού, Γρ. Λαμπράκη (στην πλατεία Άρεως), Γούτηκαι Αρτέμιδος, Εθν. Μακαρίου, Θηβών (στην πλατεία Πράσινος Μύλος),Κεραμεικού (στον λόφο Δεξαμενής), Κλεάρχου και Ματρόζου, Αναλήψεως,Πλάτωνος, Κονδύλη, Μπελογιάννη και Επταλόφου, καθώς και στιςπαιδικές χαρές στο πάρκο Μπιχάκη, στην πλατεία Βενιζέλου, στηνπλατεία Χαλκηδόνας και στην πλατεία Σεφέρη.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί απότον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.