Δείτε τη Λένα Παπαληγούρα με τον 7 μηνών γιο της!

Την πρωινή της βόλτα στην πόλη με τον 7 μηνών γιο της απολάμβανε η Λένα Παπαληγούρα πριν από μερικές ημέρες, όταν την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!

Η νέα μαμά έφερε τον περασμένο Νοέμβριο στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Άκη Πάντο και από τότε έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή του μικρούλη.

Πρόσφατα, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός απόλαυσε την βόλτα της στο Κολωνάκι με τον μικρούλη και τη συντροφιά μιας μεγαλύτερης σε ηλικία κυρίας.

Αναφορικά με τις επαγγελματικές της ενασχολήσεις, σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό η ίδια είχε πει: «Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, σταμάτησα να δουλεύω και ξανάρχισα τώρα. Αισθάνομαι ωραία που ξαναμπαίνω στη δουλειά με αυτό το επεισόδιο. Αυτό που κάνει εμένα και νομίζω τους περισσότερους ηθοποιούς να συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πάνος Κοκκινόπουλος και οι συνεργάτες του επιμένουν να κάνουν τηλεόραση όπως ήταν προ κρίσης. Το γύρισμα για κάθε επεισόδιο διαρκεί επτά οκτώ μέρες, γίνονται ακόμα πρόβες, δουλεύονται τα σενάρια.

Είναι οι ιδανικές συνθήκες γι’αυτή την εποχή. Επίσης, το συνεργείο δουλεύει πολλά χρόνια μαζί και αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε μία οικογένεια. Υπάρχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και, παράλληλα, γίνεται πολλή δουλειά. Κάνουμε σινεμά στην τηλεόραση».