«Δεκαπέντε λεπτά κράτησε το βασανιστήριο του γιου μου»: Σοκάρει η μάνα θύματος του «δράκου» του Αγρινίου

«Tον γιο μου… μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δυο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σεξ, αντέδρασαν και τα δυο. Δεν το δέχθηκαν!»  περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο μια μητέρα από το Αγρίνιο μιλώντας για τον 14χρονο γιο της και τον φίλο του που έπεσαν θύματα του «δράκου» του Αγρινίου.

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! “Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι” Είναι ακόμα φοβισμένο» εξηγεί η μητέρα στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Πλήθος καταγγελιών για τον παιδόφιλο

«Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα» λέει ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής.   «Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει ένας μαθητής.

Η σοκαριστική δράση του «δράκου» του Αγρινίου

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό και έκανε delivery. Μετά, “ψάρευε” τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν!   Ο 30χρονος σήμερα προκάλεσε οργή καθώς εμφανίστηκε χαμογελαστός στο δικαστήριο.

Προκλητικός και χαμογελαστός ενώπιον του ανακριτή

Λίγο μετά τις 9 το πρωί με αστυνομική συνοδεία μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος, για να απολογηθεί στον Ανακριτή.  και πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί.  Μπροστά στις κάμερες ο 30χρονος εμφανίστηκε ήρεμος και κατά την έξοδό του ήταν χαμογελαστός, κάτι που εξόργισε όσους ήταν στο χώρο. Επίσης δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση δημοσιογράφων.   O δικηγόρος του, επιφυλάχτηκε να μιλήσει σχετικά με την υπόθεση του πελάτη του και δεν θέλησε να πει οτιδήποτε μέχρι την απολογία του 30χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η σκοτεινή δράση του “δράκου”¨του Αγρινίου ήρθε στο φως όταν μητέρα 14χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι ο  γιος της έπεσε θύμα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης μαζί με τον επίσης 14χρονο φίλο του, από νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών στο Αγρίνιο. «Όπως μου είπε ο γιος μου, τόσο στον ίδιο όσο και στον φίλο του, συχνά πυκνά τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά με στόχο να τους πλησιάσει» λέει η μητέρα στην ιστοσελίδα sinidisi.gr. «Τον γνωρίζουν καθώς στην περιοχή που μένουμε, αυτός εργάζεται σε κατάστημα. Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου λοιπόν, τους προσέγγισε μέσω του facebook και τους κάλεσε σε σπίτι, στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν διαμένει μόνιμα αλλά οικείο του πρόσωπο για να παρακολουθήσουν ταινία, σε κεντρική περιοχή του Αγρινίου. Κλείνουν τελικά ραντεβού, συναντιούνται και πηγαίνουν εκεί. Τους έδωσε μάλιστα σαν κύριος και γλυκά και τους έβαλε να δουν ταινία πορνό. Μετά την ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυνανιστούν ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει. Τελικά όπως μου ανέφερε ο γιος μου, επειδή δεν αντέδρασαν προχώρησε ο ίδιος να ασελγεί στα γεννητικά τους όργανα. Προσπάθησε να τους κάνει και κάποια άλλα πράγματα όμως τα παιδιά ευτυχώς αντέδρασαν και δεν το δέχθηκαν» λέει η μητέρα.