Μοσχάτο: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 43χρονο που σχετίζεται με την αυτοκτονία της 14χρονης

Οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του 43χρονου φυλακισμένου πλέον ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στην περιοχή του Μοσχάτου που είχε συνάψει παράνομη ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε πέφτωντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ δεν σταματούν να σοκάρουν.

Είχε στην κατοχή του βίντεο ερωτικού περιεχομένου με δεύτερη ανήλικη

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέσω του δελτίου ειδήσεων του STAR, στη φωτογραφική μηχανή του 43χρονου η Αστυνομία βρήκε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια δεύτερη ανήλικη. Η 16χρονη να καταθέσει στην Αστυνομία και  παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον 43χρονο από την ηλικία των 14 ετών και για περίπου ενάμιση χρόνο.

Το κορίτσι ισχυρίστηκε ότι της φερόταν τρυφερά και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη στενή τους σχέση. Μάλιστα, έδωσε θετική απάντηση στην ερώτηση εάν γνώριζε ότι ο 43χρονος τη μαγνητοσκοπούσε.

Ο άνδρας όταν συνελήφθη αρνήθηκε τις ερωτικές σχέσεις με τις ανήλικες. Όταν όμως του έδειξαν το βίντεο, αναγκάστηκε να τις παραδεχτεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί κατά την σύλληψή του το βράδυ της 21ης Μαΐου είχαν βρει στο ψιλικατζίδικο γυναικεία αντισυλληπτικά, χάπια κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, ερωτικά λιπαντικά υγρά και… χειροπέδες.

Και τρίτη ανήλικη στα «δίχτυα» του 43χρονου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη Δευτέρα φαίνεται να εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αττικής, στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, μία οικογένεια από την περιοχή του Μοσχάτου, υποστηρίζοντας ότι πιθανώς να είχε πλησιάσει και το δικό τους παιδί ο 43χρονος.

Οι γονείς της τρίτης ανήλικης εξέφρασαν στις Αρχές την ανησυχία τους, καθώς η κόρη τους μετά την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο, άλλαξε απότομα συμπεριφορά, σταμάτησε να τους μιλά και κλείστηκε στον εαυτό της. Μάλιστα σημείωσαν πως, όταν η κόρη τους πήγαινε συχνά στο κατάστημα του κατηγορούμενου αργούσε να επιστρέψει σπίτι.

Αυτός είναι ο 43χρονος που είχε αποπλανήσει την 14χρονη