Δεν φαντάζεστε τι σκαρφίστηκε η μαμά όταν ο σύζυγος την κατηγόρησε ότι δεν κάνει «τίποτα στο σπίτι»

Μητέρα κατεβαίνει σε απεργία μετά την επισήμανση του συζύγου της πως  δεν κάνει «τίποτα στο σπίτι». Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε!

Μια μητέρα αποφασίζει να απεργήσει από τις δουλειές του σπιτιού καθώς ο σύζυγός της έκανε μια τελείως αυθόρμητη παρατήρηση για το ότι δεν πιστεύει ότι κάνει πολλά στο σπίτι.

Έτσι αποφάσισε να του προσφέρει ένα δύσκολο αλλά σημαντικό μάθημα

Η Lindsay Donnelly, μητέρα δύο παιδιών από το Connecticut, μοιράστηκε την απόφασή της σε ένα βίντεο στο TikTok.  Ανακοινώνοντας ότι  κατέβηκε σε απεργία ως σύζυγος και μητέρα, μετά από τον ισχυρισμό του συζύγου της ότι δεν ασχολείται αρκετά με το σπίτι τους.

Χαρακτήρισε το θέμα στο People, σύνηθες λέγοντας  ότι είναι ένα από τα διαρκή προβλήματα που πολλά ζευγάρια φαίνεται να αντιμετωπίζουν. «Δεν πρόκειται για ένα διαρκή καυγά. Είναι περισσότερο ένας συνήθης διάλογος του τύπου «διατήρηση της τάξης στο σπίτι με δύο γονείς που δουλεύουν και δύο μικρά παιδιά».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.cy

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Ανδριέλου: Η φιλόλογος μαμά που κάνει γνωστή την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο μιλά στο Ιnfokids

Μάλφα – Σκιαδαρέσης: O 17χρονος γιος τους “έσκισε” στις Πανελλήνιες – «Ας βγει κι ένας επιστήμονας απ’αυτή την οικογένεια!»

Πανελλήνιες 2023: Το Ιnfokids παρουσιάζει τους αριστούχους μαθητές – Τα όνειρά τους για το Πανεπιστήμιο