Δεν τα κατάφερε ο 3χρονος Ζαχαρίας από την Κρήτη που έπεσε στο βαρέλι

“Έσβησε” λίγο μετά τα μεσάνυχτα το 3χρονο αγόρι από την Κρήτη, που έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στην ζωή, αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ στο νησί, το μικρό αγόρι που βρέθηκε πνιγμένο μέσα σε ένα βαρέλι με νερό, έδωσε τεράστια μάχη, ωστόσο λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξέπνευσε, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Έδιναν λίγες πιθανότητες, αλλά ο μικρός το πάλεψε μετά την ελπίδα που έδωσε ο διασώστης του ΕΚΑΒ ο οποίος μία ημέρα πριν και ενώ για δύο ώρες θεωρούσαν πως το παιδί είναι νεκρό, κατάφερε να του επαναφέρει τον σφυγμό. Οι γιατροί στο Ηράκλειο ωστόσο τόνιζαν πως οι πιθανότητες να τα καταφέρει ήταν ελάχιστες, με το νεαρό αγόρια να παραμένει διασωληνωμένο στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Τελικά, μετά από μάχη που κράτησε πάνω από 24 ώρες, το άτυχο αγόρι «έφυγε» από την ζωή.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα, την Πέμπτη, το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του τόνιζε πως «παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση.»