Διαγωνισμός ακαδημαϊκών υποτροφιών Αριστείας για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, για το σχολικό έτος 2019-20.

Διαγωνισμός ακαδημαϊκών υποτροφιών Αριστείας

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη διοργανώνει Διαγωνισμό για τη χορήγηση 68 ακαδημαϊκών υποτροφιών. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις της, στη Χριστούπολη Σπάτων. Αφορά μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου, κατά το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο http://eepurl.com/gd2mzv, μέχρι και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. Το τέλος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι 20€ και καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό του σχολείου μαζί με την υποβολή της αίτησης.

Πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με υποβολή φακέλου (Portfolio)

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη υποστηρίζοντας ενεργά και επιβραβεύοντας τις κλίσεις και τα χαρίσματα των μαθητών, προσφέρει 17 αθλητικές υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες που θα φοιτήσουν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο για τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες χορηγούνται με υποβολή φακέλου και συνέντευξη, απευθύνονται σε χαρισματικούς μαθητές με ξεχωριστές αθλητικές επιδόσεις και καλύπτουν έκπτωση έως το 35% του κόστους των διδάκτρων.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό 210-66.85.600 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected].