Αρχική Γωνιά του μαθητή Διαγωνισμός ακαδημαϊκών υποτροφιών Αριστείας για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Διαγωνισμός ακαδημαϊκών υποτροφιών Αριστείας για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, για το σχολικό έτος 2019-20.

Διαγωνισμός ακαδημαϊκών υποτροφιών Αριστείας

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη διοργανώνει Διαγωνισμό για τη χορήγηση 68 ακαδημαϊκών υποτροφιών. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις της, στη Χριστούπολη Σπάτων. Αφορά μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού, Α' Γυμνασίου και Α' Λυκείου, κατά το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο http://eepurl.com/gd2mzv, μέχρι και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. Το τέλος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι 20€ και καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό του σχολείου μαζί με την υποβολή της αίτησης.

Πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών με υποβολή φακέλου (Portfolio)

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη υποστηρίζοντας ενεργά και επιβραβεύοντας τις κλίσεις και τα χαρίσματα των μαθητών, προσφέρει 17 αθλητικές υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες που θα φοιτήσουν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο για τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες χορηγούνται με υποβολή φακέλου και συνέντευξη, απευθύνονται σε χαρισματικούς μαθητές με ξεχωριστές αθλητικές επιδόσεις και καλύπτουν έκπτωση έως το 35% του κόστους των διδάκτρων.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό 210-66.85.600 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: ypotrofies@ziridis.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.