Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής: 13η χρονιά!

Ξεκινώντας από το 2006, έχουμε προσκαλέσει και έχουν ανταποκριθεί χιλιάδες παιδιά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας στην προσπάθεια να μετατρέψουμε ένα λευκό κουτί πίτσας σε έναν καμβά ζωγραφικής γεμάτο παιδική φαντασία.

Τρία χρόνια τώρα, λοιπόν, πήγαμε ένα βήμα παραπέρα και δημιουργήσαμε ένα site  για τον διαγωνισμό, όπου προσκαλούμε ακόμα περισσότερα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών να συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι, η τεχνοτροπία και τα μέσα είναι στην επιλογή των παιδιών και η παιδική φαντασία παραμένει ατελείωτη. Τι χρειάζονται; Μόνο μια κόλλα Α4 και μία κάμερα/κινητό, την αστείρευτη παιδική φαντασία και φυσικά τη βοήθεια κάποιου ενήλικα!

Οι πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους στην από την κριτική επιτροπή που θα συσταθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό, θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δώρα όπως ένα μαγευτικό ταξίδι στην Ρώμη, ένα tablet, VR Sony γυαλιά ένα iPad, ένα Ring Fit Adventure για Νintendo Switch, συμμετοχή σε Escape rooms και Pizza Parties από την Domino’s.

Παράλληλα όμως, με κάθε ένα παιδικό έργο τέχνης αυξάνεται το ποσό που θα δοθεί για την στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος. Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής.

Όλοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στο αγαπημένο τους έργο να διεκδικήσει την 1η θέση και να γίνει το θέμα για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της Domino’s για το 2020.

Εάν έχετε ένα μικρό ταλέντο στην οικογένεια, βοηθήστε το να αναδειχθεί μέχρι την  Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 κάνοντας κλικ εδώ.