Πέμπτη 13 Νοεμβρίου
bool(true)
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για το δημογραφικό ζήτημα και τα στοχευμένα μέτρα στήριξης των οικογενειών που έχουν τεθεί σε εφαρμογή, ενώ αποκάλυψε και τις νέες εξελίξεις σχετικά με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων.

Η κα. Μιχαηλίδου αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τονίζοντας πως τα εισοδηματικά κριτήρια θα είναι πιο ευέλικτα και διευρυμένα, ώστε να ωφεληθούν περισσότερες οικογένειες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων, υπογραμμίζοντας ότι από τη φετινή σχολική χρονιά τα γεύματα θα διανέμονται στο 50% των σχολείων πανελλαδικά. Όπως εξήγησε, νέα σχολεία από διάφορες περιοχές της χώρας έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ενώ διευκρίνισε και τον τρόπο επιλογής των σχολικών μονάδων που συμμετέχουν κάθε χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη για την 19χρονη Ασπασία που «έσβησε» στην άσφαλτο: Η παράκληση της οικογένειάς της

Εορτολόγιο: Ποιο γνωστό όνομα γιορτάζει σήμερα Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου

Ροή Ειδήσεων