Έφηβη ξεμπρόστιασε τη διάσημη μάνα της που της ασκούσε λεκτική και σωματική βία μέσω TikTok

Η υπόθεση της 16χρονης Claudia Conway, κόρη της Kellyanne Conway που μέχρι πρότινος ήταν το δεξί χέρι του Donald Trump, η οποία ξεμπροστιάζει την κακοποιητική μάνα της μέσω TikTok έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική -και ο λόγος δεν είναι μόνο, ότι η μαμά της είναι τόσο διάσημη. Οι αναρτήσεις της δείχνουν πως οι έφηβοι καταφεύγουν πλέον στα social media για να προβάλουν όχι μόνο τις αυτάρεσκες selfies τους, αλλά και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν στο σπίτι. Εκδικούνται, δηλαδή, κατά κάποιον τρόπο τους γονείς τους, αποκαλύπτοντας τα χειρότερα πρόσωπά τους: Τις εκρήξεις θυμού τους πάνω στα παιδιά τους!

Η Claudia καθ’όλη την διάρκεια της καραντίνας έχει δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο στο TikTok, τα οποία προβάλουν το πραγματικό πρόσωπο της Conway στο σπίτι και το πόσο άσχημα συμπεριφέρεται στην έφηβη κόρη της, τις σκληρές απειλές της και τις συνεχείς προσβολές της.

Στα βίντεο, τα οποία έχουν τίτλο “Covid με την Kelly: Ανακεφαλαίωση” και ξεκάθαρο σκοπό να την ξεμπροστιάσουν, η γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει και να λέει πράγματα όπως “Είσαι τυχερή που η μάνα σου είναι κατά των αμβλώσεων”.

Ήταν η ίδια η 16χρονη που έφερε στο φως της δημοσιότητας την κατάσταση της υγείας του Trump, όταν νοσούσε με κορωνοϊό, αποκαλώντας τον μάλιστα “γελοίο”, ενώ λίγο καιρό μετά αποκάλυψε πως και η μάνα της είχε νοσήσει, μεταδίδοντας στη συνέχεια τον ιό στον πατέρα της και την ίδια. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η μαμά της είχε πει στα μέσα ενημέρωσης ότι ήταν αρνητική, ενώ στην πραγματικότητα ήταν θετική!

Σε πρόσφατο βίντεο, από την 19η Ιανουαρίου, η μάνα της ακούγεται να την βρίζει και να της λέει, ότι αδιαφορεί πόσοι την ακολουθούν στο TikTok (λέει χαρακτηριστικά: “F*ck you, f*ck you. It’s over, it’s over—I don’t care who’s following you, dumbass.”), ενώ σε άλλη στιγμή της λέει ότι θα ζητήσει να την πάρουν από το σπίτι και ότι είναι μια “αχάριστη σκύλα”.

Τέλος, ένα ακόμα βίντεο βγαίνει στον αέρα, με την μητέρα να φέρεται πως κακοποιεί και σωματικά την κόρη της:

@claudiamconwayayo forensic analysis checkkkk

♬ original sound – claudia conway

Στις τελευταίες αναρτήσεις της, η Claudia, η οποία ανεξάρτητα από το πόσο πλουσιοπάροχα μπορεί να ζει, δεν παύει να βιώνει μια τραγική, κακοποιητική σχέση με τη μητέρα της, αναφέρει: “Δεν προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή κανενός, δεν επιδιώκω τίποτα. Βιώνω μία κατάσταση, η οποία είναι σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά κακοποιητική και νομίζω ότι είναι σημαντικό όλοι να το δουν αυτό. Ξέρω, ότι όλοι οι φίλοι και η οικογένεια της μάνας μου θα πει, ότι λέω ψέμματα. Δεν λέω. Και έχω τις αποδείξεις γι’αυτό.”

Τέλος, ανακοίνωσε στους 1.5 εκατομμύριο followers της, ότι δεν θα σταματήσει να ποστάρει από δική της επιλογή, αν δουν ότι σταματά να ποστάρει, δεν θα είναι δική της απόφαση.