Έφηβος πηδά για στοίχημα από τον Φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου και τραυματίζεται σοβαρά! (video)

Από θαύμα σώθηκε 17χρονος που στο πλαίσιο στοιχήματος που έβαλε με τους φίλους του, πήδηξε από τον πανύψηλο φάρο που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού της Ναυπάκτου και “έσκασε” πάνω στο τσιμέντο!

Το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα χθες το βράδυ, καταγράφηκε σε βίντεο και δημοσιεύεται σήμερα στη σελίδα Npress Media. Η επίμαχη στιγμή έχει κοπεί, καθώς οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Npress, το παιδί δεν είχε ξαναεπιχειρήσει μια τέτοια “βουτιά” και γι’αυτό αρχικά διστάζει.

Το μήνυμα της μητέρας του και η απουσία των τοπικών αρχών

Όσοι έχετε βρεθεί καλοκαίρι στο λιμάνι της Ναυπάκτου θα έχετε πιθανότατα πετύχει παιδιά, εφηβικής κυρίως ηλικίας, να πραγματοποιούν παράτολμες βουτιές από τα ψηλά τείχη του λιμανιού στη θάλασσα ακριβώς από κάτω.

Ήταν, λοιπόν, ζήτημα χρόνου κάποιο από αυτά τα παιδιά να τραυματιστεί σοβαρά και είναι θαύμα που ο εν λόγω 17χρονος δεν σκοτώθηκε κατά την πτώση του.

Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρει και η μητέρα του παιδιού νωρίτερα σήμερα με δύο αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στην πρώτη ευχαριστεί τον Θεό που προστάτευσε το παιδί της γράφοντας: “Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου ??? και μόνο αυτό!!!!Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ❤️❤️ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..
Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης….”

Ενώ σε επόμενη ανάρτηση, με τη φωτογραφία του παιδιού ανεβασμένο στα τείχη γράφει: “Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…”

Ας ελπίσουμε αυτό το εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν, να γίνει αφορμή να συνετιστούν τα παιδιά που επιχειρούν τέτοιες επικίνδυνες βουτιές και να μεριμνήσουν οι τοπικές αρχές που γνωρίζουν την κατάσταση, προκειμένου να μην θρηνήσουμε για μια “πλάκα” θύματα…