“Έφυγε” από τη ζωή ο παιδίατρος και συνεργάτης του infokids, Ηλίας Χαραμαράς, ένας σπουδαίος άνθρωπος και γιατρός

"Έφυγε" από τη ζωή ο παιδίατρος και συνεργάτης του infokids, Ηλίας Χαραμαράς, ένας σπουδαίος άνθρωπος και γιατρός

Η παιδιατρική κοινότητα και το Infokids.gr θρηνούν για την αιφνίδια απώλεια του γνωστού παιδιάτρου, Ηλία Χαραμαρά.

Τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας για την απώλεια του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη μας σε ηλικία μόλις 50 ετών. 

Ήταν ένας άριστος παιδίατρος, ένας λαμπρός επιστήμονας που στήριζε πάντα τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Η κοινωνία έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο και η επιστήμη έναν άξιο επιστήμονα που κόπιασε στη ζωή του για να βοηθά τους μικρούς ασθενείς.

Ήταν άρτια καταρτισμένος, υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, πρόθυμος να εισφέρει τις παιδιατρικές του γνώσεις στα ρεπορτάζ που κάναμε που άπτονταν της ειδικότητάς του. Είχε διατελέσει ομιλητής σε σεμινάρια του Infokids.gr και πάντα ήταν αρωγός μας σε ζητήματα πρόληψης και ασφάλειας των παιδιών.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά και στην σελίδα που διατηρούσε ως παιδίατρος Επιθυμία μου είναι να είμαι ένα «μικρό» και χρήσιμο κομμάτι στο μεγάλωμα των παιδιών σας που πάντα θα τα βλέπω σαν δικά μου παιδιά και θα μοιράζομαι μαζί σας τις χάρες και τους «θριάμβους» στην ζωή τους, αλλά θα είμαι και άσβεστος «σύμμαχος» σας, στις τυχόν δύσκολες στιγμές τους

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Διαβάστε επίσης:

Η 22 μηνών Μαρία γεννήθηκε με σοβαρές κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες και χρειάζεται τη βοήθειά μας για να χειρουργηθεί

«Γιαγιά πρόσεχε στο διαδίκτυο»: Το δωρεάν παραμύθι που βραβεύτηκε ως το καλύτερο σε όλη την Ευρώπη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ένα υπέροχο γκράφιτι για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στολίζει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα (εικόνες)