14χρονος μαθητής προσπάθησε να μπει στη Βουλή με μαχαίρι!

14χρονος μαθητής προσπάθησε να μπει στη Βουλή με μαχαίρι!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής στη Βουλή όταν ένας 14χρονος μαθητής προσπάθησε να μπει στο κτήριο έχοντας κρυμμένο πάνω του ένα μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές Γυμνασίου της Αργυρούπολης βρέθηκαν στην Βουλή λόγω προγραμματισμένης εκδρομής.

Όταν τα παιδιά έφθασαν στον χώρο του Κοινοβουλίου ξεκίνησαν οι εκπαιδευτικοί να τα στοιχίζουν για να μπουν στο κτήριο, αφού πρώτα θα έπρεπε να περάσουν από τα μηχανήματα X-ray.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου ένας από τους αστυνομικούς διαπίστωσε πως ο μαθητής οπλοφορούσε! Όπως ήταν φυσικό, ο μαθητής συνελήφθη άμεσα, προκαλώντας σοκ στους καθηγητές και τους συμμαθητές του…

Το βρήκα στο δρόμο, υποστήριξε ο 14χρονος που προσπάθησε να μπει με μαχαίρι στο κτήριο

Ο μαθητής, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως βρήκε το μαχαίρι – πεταλούδα στο δρόμο και το πήρε…

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και λίγη ώρα αργότερα ο μαθητής αφέθηκε ελεύθερος.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός, καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που ώθησε τον μικρό μαθητή να κουβαλά μαζί του ένα μαχαίρι και μάλιστα να προσπαθήσει να μπει με αυτό μέσα στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμα:

“Έφυγε” από τη ζωή ο παιδίατρος και συνεργάτης του infokids, Ηλίας Χαραμαράς, ένας σπουδαίος άνθρωπος και γιατρός

«Γιαγιά πρόσεχε στο διαδίκτυο»: Το δωρεάν παραμύθι που βραβεύτηκε ως το καλύτερο σε όλη την Ευρώπη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Η 22 μηνών Μαρία γεννήθηκε με σοβαρές κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες και χρειάζεται τη βοήθειά μας για να χειρουργηθεί