“Είμαι μάνα που έχω χάσει 3 παιδιά”: Τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν “έσπασε” μπροστά στην ανακρίτρια

Ολοκληρώθηκε, μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Αρνήθηκε τα πάντα και προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη

Η 33χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της ενώ στη διάρκεια της πολύωρης απολογίας της στην ανακρίτρια η κατηγορούμενη επιχείρησε να μεταθέσει το βάρος των ποινικών ευθυνών στους γιατρούς του νοσοκομείου.

Για το επεισόδιο της Τζωρτζίνας που προανήγγειλε

Ισχυρίστηκε, δε, πως η ίδια όταν… προφήτεψε ,σύμφωνα με τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας, το μεγάλο επεισόδιο ήθελε να χτυπήσει καμπανάκι στους γιατρούς για να δώσουν σημασία στο παιδί της και και στο παρελθόν μετά από κάποια επεισόδια είχε εκδηλώσει ένα μεγαλύτερο.

Για το μονόκλινο δωμάτιο

Για το μονόκλινο δωμάτιο η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως δεν απόρησε εκείνη κάτι τέτοιο καθώς ούτως η άλλως η μικρή Τζωρτζίνα θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της .

Για τις κάμερες στο δωμάτιο

Για τις κάμερες αντέτεινε ότι ρώτησε μόνο και μόνο γιατί είχε μάθει για περιστατικό κλοπής κατά την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

“Είμαι μάνα που έχω χάσει 3 παιδιά”

«Είμαι μάνα που έχω χάσει τρία παιδιά και βρίσκομαι πριν τη φυλακή» φέρεται να υποστήριξε η κατηγορούμενη.

Δεν άφησε καμία ιχνή κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ίδια δεν άφησε καμία αιχμή κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, καθόλη τη διάρκεια της περιγραφής των μεταξύ τους σχέσεων.

Θέλω να τιμωρηθεί για κάθε μάνα που θα έμπαινε στη φουρτούνα για να σώσει το παιδί της

Οι αναφορές στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Κατά την απολογία της, φαίνεται πως έκανε αναφορά και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ίριδας και Μαλένας, θέλοντας να καταδείξει πως δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα έχουν λάβει χώρα. Έκανε ρητή αναφορά στις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί για τα δύο μερικότερα αδέλφια της Τζωρτζίνας, ισχυριζόμενη ότι έχουν ήδη διευκρινιστεί τα αίτια των θανάτων τους. Εμφανίζεται δε να τόνισε ότι η ίδια μαζί με το σύζυγο της ήταν οι πρώτοι που ζήτησαν την παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, υποβάλλοντας σχετική μήνυσης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, η οποία τέθηκε στο αρχείο μετά τη διερεύνηση των καταγγελιών τους.

Τέλος προέβαλε ως υπερασπιστικό ισχυρισμό το γεγονός ότι μετά το θάνατο της κόρης της Μαλένας η οικογένεια της προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου θέλοντας να δείξει πως αν η ίδια είχε την παραμικρή εμπλοκή δεν θα ζητούσε τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου.

Εν αναμονή της απόφασης για προφυλάκιση

Ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση της κατηγορουμένης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA ο ανακριτής έθεσε πάρα πολλά ερωτήματα στης 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η απολογία διήρκησε 5 ώρες.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να δοθεί η εντολή για την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας ώστε να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που τοποθέτησε μέσα στο φέρετρο η μητέρας της.

Διαβάστε επίσης:

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη διεκδικούν διάκριση με την iRobot στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής

Αποκαλύψεις δίχως τέλος: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

H Φωτεινή Κατσαούνη μυεί τα παιδιά στον κόσμο της κεραμικής μέσω του προγράμματος «Mικροί κεραμίστες εν δράσει»