«Είμαστε πολύ κοντά στο να λάβει ο Ηλίας-Στυλιανός τη θεραπεία που χρειάζεται για να σωθεί»

Η έκκληση για να μαθευτεί το πρόβλημα υγείας του μικρού Ηλία-Στυλιανού, την οποία δημοσιεύσαμε πριν από έναν περίπου μήνα, και να ευαισθητοποιηθεί ο υπ. Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας φαίνεται πως βοήθησε και τα νέα που μας έρχονται από την οικογένειά του είναι αισιόδοξα. Χρειάζονται, όμως, ακόμα τη στήριξή μας!

Ο 11 μηνών Ηλίας-Στυλιανός πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, όπως ακριβώς και ο Παναγιώτης-Ραφαήλ και η οικογένειά του ζητά να παρέμβει ο υπ. Υγείας, προκειμένου το παιδί να λάβει την αντίστοιχη γονιδιακή θεραπεία που χρειάζεται για να σωθεί.

Όπως είχαν ενημερώσει οι γονείς του μέσω βίντεο, φαίνεται πως οι αρμόδιες αρχές και ο ΕΟΦ έχουν σκύψει πάνω από το πρόβλημα του μικρούλη και υπόσχονται να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν. Ωστόσο, μένει τα λόγια τους να γίνουν πράξη:

Ενημέρωση για τον Ηλία-Στυλιανό μας και την εξέλιξη της έκτακτης εισαγωγής του φαρμάκου. ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!

Μια πρόσφατη ενημέρωση για τον Ηλία-Στυλιανό μας και την εξέλιξη της έκτακτης εισαγωγής του φαρμάκου. ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας!❤️

Gepostet von Ηλίας-Στυλιανός ένας μεγάλος μαχητής που σε χρειάζεται am Donnerstag, 30. April 2020

Στην τελευταία τους ανάρτηση, πάντως, οι γονείς του μικρούλη δείχνουν ακόμα πιο αισιόδοξοι, ενώ συνεχίζουν να ζητούν το πρόβλημα του παιδιού τους να κοινοποιηθεί:

81 μέρες νοσηλείας για τον μεγάλο μαχητή… Ο Ηλίας-Στυλιανός μας πιστεύει σε σας και σας ευχαριστεί για την στήριξη σας! Περιμένουμε αγωνιωδώς να λάβει την θεραπεία, το φάρμακο που θα τον κρατήσει στην ζωή… Είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε… Αναμένουμε όλοι μαζί τις εξελίξεις γιατί πλέον είμαι σίγουρος μέσα από την τεράστια στήριξη σας πως το παιδί μας έχει γίνει και παιδί ολόκληρης της Ελλάδας… Η συμβολή σας στο να μαθευτεί η περίπτωση του παιδιού μας σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι το οποίο μας δίνει κουράγιο στον δύσκολο αγώνα μας. Συνεχίζουμε να κοινοποιούμε. Ο Ηλίας-Στυλιανός σας ευχαριστεί ♥️

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

81 μέρες νοσηλείας για τον μεγάλο μαχητή… Ο Ηλίας-Στυλιανός μας πιστεύει σε σας και σας ευχαριστεί για την στήριξη…

Gepostet von Ηλίας-Στυλιανός ένας μεγάλος μαχητής που σε χρειάζεται am Dienstag, 12. Mai 2020