Είτε με ανοιχτά είτε με κλειστά σχολεία η “αθάνατη Ελληνίδα μάνα” δεν θα σταματήσει να τραβά το δικό της κουπί…

Από Δευτέρα ανοίγουν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία….

Από Δευτέρα να δείτε ότι αντί για τα κορονοπάρτι στις πλατείες θα βλέπουμε μαμαδοπάρτι, από μαμάδες που θα πανηγυρίζουν το άνοιγμα των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων!!!!

Δεν θα αναφερθώ στις μαμάδες των παιδιών που πηγαίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς…. Γι’ αυτές φροντίζουν το Υπουργείο και οι αρμόδιες επιτροπές….

Για να μην κολλήσουν στον Παιδικό Σταθμό βρε αδερφέ….

Ας κολλήσουν στην παιδική χαρά….. Τι πειράζει;…..

Πάντως κι οι μαμάδες τόσο καιρό σε καραντίνα, πραγματικά νομίζω ότι θα πρέπει να πάρουν επίδομα…

Να μου πεις δεν έχουμε ΠΑΣΟΚ. Ναι όντως δεν έχουμε, γιατί άμα είχαμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είχε προβλεφθεί ήδη το επίδομα καραντίνας για την ελληνίδα μάνα!!!!

Και τι κάναμε όλον αυτό τον καιρό με τα παιδάκια μας μέσα στο σπίτι;

Γέμισε χαρά το σπίτι μας… Φωνούλες!!!! Φωνούλες που φωνάζουν «μαμά που είναι η μπλούζα μου;»

Φωνούλες που φωνάζουν «μαμά με χτύπησε», φωνούλες που φωνάζουν «μαμά….» έτσι χωρίς λόγο, το μπαμπά μάλλον θα τους είπαν από το σχολείο ότι απαγορεύεται να το φωνάξουν στην καραντίνα δεν εξηγείται αλλιώς…

Και φυσικά φωνούλες που φωνάζουν «μαμά πεινάω»….. Ένα εκατομμύριο φορές…… Και η μανούλα….. για να μην χαλάσει χατίρι στα παιδάκια της άρχισε στην καραντίνα να μαγειρεύει….. Ε πως…

Ευκαιρία να μάθει και μερικές συνταγές…. Και έτσι ξεπούλησε κι ο Πετρετζίκης….. Και να τα 90 % τηλεθέαση το master chef …. Αλλά η μανούλα έμαθε να μαγειρεύει…. και μια μέρα έμαθε και πως δεν της χωράει άλλο πια το τζιν της.

Ούτε και κανένα άλλο παντελόνι….. Και μετά έπαθε έναν νευρικό κλονισμό…… Να και οι διαιτολόγοι με την τηλεδίαιτα…. Γιατί βάλε ότι κάθε ελληνίδα μάνα έβαλε κατά μέσο όρο 10 κιλά αυτόν τον χρόνο….. Θησαύρισαν οι διαιτολόγοι…. Και να το άγχος για την απώλεια των κιλών…..

Θησαύρισαν και οι ψυχολόγοι…. Οι οποίοι κάνουν πια γκρουπ θέραπυ με όλη την οικογένεια….. Κι αυτοί μέσω τηλεδιάσκεψης!!!

Αφού εκτός από τη μανούλα, τον πατερούλη, ο οποίος στάνταρ έχει μείωση κερδών κατά 99,99%,…. σάλταραν και τα παιδάκια…..

Γιατί…. παίζουν όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι, πλακώνονται περισσότερες από 200 φορές την ώρα, κι έχουν και τη μανούλα…

«Γιωργάκη!!!! Αντισηπτικό πριν πιάσεις το πόμολο»….

«Γιωργάκη!!! Αντισηπτικό πριν πιάσεις τα παιχνίδια σου»…

«Γιωργάκη….. Μηηη!!! Μην πατήσεις εκεί, δεν σφουγγάρισα με χλωρίνη»…..

«Γιωργάκη!!! Τη μάσκα σου μην ξεχάσεις»….

«Γιωργάκη!!! δεύτερη μασκούλα από σήμερα παιδί μου… το είπε ο Χαρδαλιάς!!!»

«Γιωργάκη!!! sms δεν στείλαμε»..

«Γιωργάκη!!! Mην τυχόν και μιλήσεις με άλλο παιδάκι από κοντά τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία!!! Από μακριά να τα λέτε!!!!» «Και κοίτα μην μου φέρεις πάλι τη μάσκα του Λεωνίδα…..

Ο σπάιντερμαν με το μπλε το λαστιχάκι είναι ο δικός σου, όχι με το κόκκινο»… «Γιωργάκηηη!!! Πρόσεχε», «Γιωργάκηηηη!!!! Μηηη»….. Ε Τι να σου κάνει κι ο Γιωργάκης… Και τι να του κάνει και ο ψυχολόγος του Γιωργάκη εδώ που τα λέμε….

Τρελάθηκαν τα καημένα τα παιδιά!! Σε λίγα χρόνια η επιστήμη θα σηκώσει ψηλά τα χέρια με αυτά που θα δει!!!!

Άσε τα σχολεία!!! «Παιδιάααα!!! Τι χαρά σήμερα ανοίγουν τα σχολεία»….

Μετά από ένα μήνα… «Παιδιάαααα!!!! Τι χαρά από σήμερα κλείνουν τα σχολεία, θα μάθετε να κάνετε μάθημα με τηλεκπαίδευση!!!!»

Άντε πάλι μετά από ένα μήνα…. «Ααα τέλεια ξανανοίξουν τα σχολεία θα δείτε τους συμμαθητές σας από κοντά!!!!!» Ε και άρχισαν τώρα να θησαυρίζουν και οι παιδοψυχίατροι!!!!!

Και να θα δείτε ότι μετά την καραντίνα θα αρχίσουν να ανοίγουν και νέες πτέρυγες στις ψυχιατρικές…. οικογενειακές!!!!!!

Γιατί πόσο ν’ αντέξει και η ελληνίδα μάνα και ο Γιωργάκης και ο πατερούλης του και όλο το σοι μαζί!!!

Δώρα Σιαλβέρα