«Είχε πάει στο νοσοκομείο 4-5 φορές και την έδιωχναν», ξεσπά ο θείος της 8χρονης που πέθανε από γρίπη

Συντετριμμένος ο θείος της 8χρονης που πέθανε, ενώ νοσηλευόταν με γρίπη τύπου Β στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, αναφέρει ότι οι εξετάσεις για τη γρίπη έγιναν την έκτη μέρα της νοσηλείας της, ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν τη Μεγάλη Τετάρτη, τη δεύτερη μέρα που το κορίτσι ήταν κλινικά νεκρό.

Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε από εγκεφαλικό χθες τα ξημερώματα. «Η μικρή είχε πάει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και την είχαν διώξει 4-5 φορές». Μάλιστα, τόνισε ότι την ίδια μέρα που έγινε η εισαγωγή, το παιδί είχε διωχθεί νωρίτερα από το νοσοκομείο.

Αυτό που περιμένουν οι γονείς από τον ιατροδικαστή, αλλά και από τα δύο νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε το παιδί, είναι να μάθουν αν το εγκεφαλικό που υπέστη συνδέεται με τον ιό της γρίπης, αν ήταν επιπλοκή και η γρίπη ήταν η αιτία που προκάλεσε το θάνατο ή αν υπήρχε κάποιο άλλο νόσημα που επιβάρυνε την υγεία του.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι αφού βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οικογένεια πρόκειται να κινηθεί νομικά.