Αρχική InfoMommy Νέα Έκκληση για βοήθεια: Μητέρα με 5 παιδιά ζητά γάλα, πάνες, και είδη πρώτης ανάγκης

Έκκληση για βοήθεια: Μητέρα με 5 παιδιά ζητά γάλα, πάνες, και είδη πρώτης ανάγκης

Ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας "Θεόφιλος" με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μάς καλεί να συνδράμουμε στις ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας με πέντε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο κείμενο της έκκλησης ζητείται εργασία για την μητέρα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά.

Το κείμενο της έκκλησης

Άγιοι Ανάργυροι: Πολύτεκνη μητέρα ζητά την βοήθεια μας...Πολύτεκνη άνεργη μητέρα με 5 ανήλικα παιδάκια χρειάζεται εργασία και έχει προϋπηρεσία σε γραμματική υποστήριξη και έχει γνώσεις Αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Χρειάζεται γάλα, πάνες νούμερο 4, φρουτόκρεμες, τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν πληροφορίες στο :  210 88 19 397


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.