Αρχική Infokids Υγεία Έκκληση για βοήθεια: Ο 5χρονος Βασίλης έχει ηπατική δυσλειτουργία και πρέπει να τον σώσουμε

Έκκληση για βοήθεια: Ο 5χρονος Βασίλης έχει ηπατική δυσλειτουργία και πρέπει να τον σώσουμε

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 5χρονου Βασίλη Κριαρά που δίνει μάχη για τη ζωή του, εξαιτίας δύο σπάνιων ασθενειών, των MVID και PFIC. Η MVID είναι η πρώτη ασθένεια εγκλεισμού microvitus και η PFIC είναι η προοδευτική προϊούσα οικογενής ενδοηπατική χολόσταση. Ο Βασίλης έχει υποστεί πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει ακολουθεί πληθώρα φαρμακευτικών αγωγών, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Έχει ηπατική δυσλειτουργία, έντονο και βασανιστικό κνησμό, κατά συνέπεια τρομερές πληγές στο πρόσωπο και το σώμα του, ίκτερο, ηπατομεγαλία και σπληνομεγαλία. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη η μεταμόσχευση ήπατος του μικρού Βασίλη.

Για τους επόμενους 10 μήνες θα βρίσκεται με την μητέρα του στην Ιταλία, αναμένοντας και ελπίζοντας ότι θα βρεθεί το μόσχευμα. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 135/004652-35

IBAN: GR2101101350000013500465235

Στοιχεία Επικοινωνίας με τους γονείς:

Κριαράς Παναγιώτης (μπαμπάς του Βασίλη) 6932555705

Δουρδουλάκη Αθηνά (μητέρα του Βασίλη) 6946662791


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.