Έκκληση για βοήθεια: Ο ενός έτους Κωνσταντίνος έχει όγκο στο δεξί νεφρό και μας χρειάζεται

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του ενός έτους Κωνσταντίνου από τον Βόλο που διαγνώσθηκε ότι πάσχει από όγκο του δεξιού νεφρού στις 25/07/2020.

Ο μικρούλης άρχισε χημειοθεραπεία σύμφωνα με το πρωτόκολλο την οποία ξεκίνησε στις 25/7/2020 και 4 εβδομάδες αργότερα έγινε χειρουργική εξαίρεση του πάσχοντος δεξιού νεφρού . Ιστολογικά προέκυψε ότι πάσχει από μεσοβλαστικό νέφρωμα. Ο ενεργός υπολειπόμενος όγκος αφορά περίπου το 20% της μάζας του όγκου.

Ο Κωνσταντίνος χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά από τον Βόλο στην Αθήνα για να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες του. Τα έξοδα όμως για την συνεχόμενη μεταφορά του παιδιού στην Αθήνα και για τις ανάγκες του είναι πολλά και είναι πολύ δύσκολο για την μητέρα, η οποία είναι μόνη της και άνεργη να ανταπεξέλθει .

Η Φιλανθρωπική Οργάνωση Φροντίδα για το Παιδί ζητάει την βοήθεια όλων σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο ώστε το μικρό αγγελούδι να μπορέσει να χαμογελάσει ξανά. “Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τον μικρό Κωνσταντίνο”, αναφέρει η οργάνωση που δίνει στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρό Κωνσταντίνο

Όποιοι ενδιαφέρεστε και επιθυμείτε να στηρίξετε τον Κωνσταντίνο θα πρέπει μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σας να στείλετε το πλήρες ονοματεπώνυμο του καταθέτη και το όνομα του παιδιού που θέλετε να πηγαίνουν τα χρήματα, επειδή η οργάνωση στηρίζει και άλλα παιδάκια. Σαν αιτιολογία να γράψετε την λέξη: ΔΩΡΕΑ

ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ:
Eurobank 0026.0232.59.0200894121 IBAN GR7202602320000590200894121
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚH ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚH ΟΡΓAΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤIΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔI.
Για όσους μένουν στο εξωτερικό BIC ERBKGRAAXXX

Δείτε το post της έκκλησης