Αρχική Νέα Έκκληση για βοήθεια: Οικογένεια με 7 παιδιά εκλιπαρεί για τρόφιμα και παιδικά κρεβάτια

Έκκληση για βοήθεια: Οικογένεια με 7 παιδιά εκλιπαρεί για τρόφιμα και παιδικά κρεβάτια

Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας "Θεόφιλος" δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια έκκληση για οικονομική βοήθεια αλλά και για συγκέντρωση παιδικών ειδών, τροφίμων, πανών, παιδικών κρεβατιών και  μιας ηλεκτρικής κουζίνας για μια πολύτεκνη οικογένεια με 7 παιδιά. Η οικογένεια αντιμετωπίζει σημαντικό βιοποριστικό πρόβλημα και χρειάζεται την ενίσχυση όλων μας.

Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:

Με 7 ανήλικα παιδάκια πολύτεκνη οικογένεια. Ο πατέρας είναι άνεργος, ηλεκτροσυγκολλητής, έχει και μεγάλη εμπειρία σε ψητοπωλεία ως ψήστης. Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή η οικογένεια να έχει καθημερινά τα απαραίτητα για να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια. Σήμερα η πολύτεκνη αυτή μητέρα επισκέφτηκε τον "Θεόφιλος", μίλησε με την κοινωνική λειτουργό μας κυρία Μαρία Καψωράχη και μας παρακάλεσε να βρεθεί άμεσα εργασία για τον σύζυγο της και τους φίλους μας να βοηθήσουν για να καλύψουμε το ρεύμα που είναι 150 ευρώ. Έχουν ακόμη ανάγκη από μια ηλεκτρική κουζίνα, παιδικά κρεβατάκια, ένα τραπέζι και ένα παιδικό γραφείο και οπωσδήποτε τρόφιμα, πάνες, παιδικές τροφές.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5067-021628-838
IBAN : GR6301720670005067021628838
BIC : PIRBGRAA
με την ένδειξη "Πολύτεκνοι Γαλάτσι"

Για πληροφορίες καλέστε στο 210 88 19 397 / 6949612196


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.