Έκκληση: Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω ένα μικρό παιδί

Μία έκκληση που ξεχειλίζει από στοργή και αγάπη κάνουν οι καρδιακοί φίλοι της γνωστής σκηνογράφου Έλλης Παπαγεωργακοπούλου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ντένης Ηλιάδης, Νίκος Καραθάνος, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος λαμβάνουν την παρακάτω συγκινητική πρωτοβουλία:

Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της.

Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.

Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.

Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό, με τα παρακάτω στοιχεία

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 6017 0400 56698

IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του

Οι φίλοι και συνεργάτες της Έλλης – αλφαβητικά

Ντένης Ηλιάδης

Νίκος Καραθάνος

Λένα Κιτσοπούλου

Γιώργος Λάνθιμος

Θωμάς Μοσχόπουλος

Επικοινωνία:

Άννα Τσουρή / Μαζί για το Παιδί

Τηλ 210 74 82 690

info@mazigiatopaidi.gr