Νικολέττα Ράλλη για επιλόχειο: «Πέρασα τεράστια θλίψη – μιλήστε στους δικούς σας»

Ερωτήσεις από τις διαδικτυακές της φίλες δέχθηκε πριν λίγες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη, στο Instagram και απάντησε σε όλες με ειλικρίνεια. Οι περισσότερες, δε, είχαν να κάνουν με τη μητρότητα και τον ερχομό της κόρης της.

Άλλωστε, η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε φωτογραφηθεί (με την κόρη της Σοφία) για λογαριασμό του περιοδικού Hello, και στη συνέντευξη που έδωσε, είχε μιλήσει για το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο διάστημα.

Σχετικά άρθρα: Νικολέττα Ράλλη: «Δεν βίωσα τη μητρότητα όσο ρομαντικά την παρουσιάζουν στις ταινίες»

Μιχάλης Οικονόμου: «Με τον σύντροφό μου μεγαλώνουμε ένα παιδί – Το δημοσιοποιούμε για να ανοίξουμε τη συζήτηση στη χώρα»

«Μιλώντας ώριμα και συνειδητοποιημένα, η μητρότητα είναι ό, τι πιο δύσκολο έχω βιώσει ποτέ. Στο μυαλό μου και λόγω του χαρακτήρα μου, είναι μια δέσμευση εφ’ όρου ζωής… Ειδικά τους πρώτους μήνες, η καθημερινότητα με το μωρό στο σπίτι αλλάζει όλες τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Τώρα, στις ερωτήσεις που τις έκαναν οι followers της παραδέχτηκε πως πέρασε θλίψη μετά τον ερχομό της μικρής. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση: «Πέρασες και εσύ μια θλίψη όταν γέννησες; Εγώ ναι!», η Νικολέττα Ράλλη απάντησε: «Πέρασα τεράστια θλίψη! Μιλήστε στους δικούς σας, να ξέρετε ότι περνάει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην καισαρική που έκανε – και γιατί ήταν μονόδρομος, στα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και στον θηλασμό.

Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις που έδωσε: