Νικολέττα Ράλλη: «Δεν βίωσα τη μητρότητα όσο ρομαντικά την παρουσιάζουν στις ταινίες»

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν 9 μήνες η Νικολέττα Ράλλη και τώρα φωτογραφίζεται με την κόρη της, Σοφία στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello ενώ μιλάει με ειλικρίνεια για την εγκυμοσύνη της, αλλά και πώς βιώνει τη μητρότητα. Μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και αν την απασχολεί να επανέλθει το σώμα της.

«Πήρα σχεδόν 30 κιλά στην εγκυμοσύνη. Με απασχολεί να επανέλθει το σώμα μου όχι όμως εμμονικά», είπε.

Σχετικά άρθρα: Μπαλατσινού: “Ο Βασίλης μού έκανε πρόταση γάμου στον καναπέ μετά από πολλές ώρες Νetflix”

Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει την κόρη της Θάλεια

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο νέο της ρόλο, αυτόν της μαμάς, είπε μεταξύ άλλων: «Νόμιζα ότι είναι κάτι που σου βγαίνει αβίαστα και σε γεμίζει μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Σε μένα τουλάχιστον δεν λειτούργησε έτσι. Μιλώντας ώριμα και συνειδητοποιημένα, η μητρότητα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει ποτέ».

Για να προσθέσει: «Η αλήθεια είναι ότι άργησα πολύ να συνειδητοποιήσω ότι έχω παιδί. Προσωπικά, δεν το βίωσα όσο ρομαντικά το παρουσιάζουν στις ταινίες. Οι κινήσεις μου στην αρχή ήταν περισσότερο ρομποτικές προκειμένου να μην κάνω κάποιο λάθος».

Η κρίση πανικού στο μαιευτήριο

Η Νικολέττα Ράλλη αναφέρθηκε και στις πρώτες δύσκολες ημέρες στο μαιευτήριο και πόσο την επηρέασε η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας. «Βίωσα μια τρομακτικά δύσκολη στιγμή στο μαιευτήριο. Υποθέτω ότι ρόλο σε αυτό έπαιξε και το ότι γέννησα υπό Covid συνθήκες: δεν μπορούσαν να με επισκεφθούν οι δικοί μου άνθρωποι, δεν είχαμε γέλια, κλάματα χαράς, λουλούδια, μπαλόνια και αρκουδάκια στο δωμάτιο. Ήμουν μόνη μου με τον Μιχάλη σε ένα μαιευτήριο που δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση εξαιτίας των αυστηρών μέτρων. Όλη αυτή η κατάσταση μου έβγαλε μια μαυρίλα και μια στεναχώρια, σε σημείο που φοβόμουν μήπως πάθω κάτι και, αν είμαι με το παιδί, πώς θα το διαχειριστώ. Δεν πίστευα ότι μου περνούσαν τέτοιες σκέψεις από το μυαλό. Τη δεύτερη ημέρα στο μαιευτήριο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Είχα πάθει κάτι σαν κρίση πανικού και ζήτησα τη βοήθεια ψυχολόγου και καρδιολόγου καθώς δεν καταλάβαινα αν το θέμα μου ήταν βιολογικό ή ψυχολογικό», είπε μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως η αποθεραπεία από την καισαρική τη ζόρισε πολύ.

Ωστόσο, όπως τονίζει στη συνέντευξή της έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο. «Ο Μιχάλης το διαχειρίστηκε πολύ σωστά αφού, υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ξεφύγει η κατάσταση», ανέφερε.