Μπαλατσινού: “Ο Βασίλης μού έκανε πρόταση γάμου στον καναπέ μετά από πολλές ώρες Νetflix”

Στις 25 Δεκεμβρίου 2020, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχθηκαν στον κόσμο το γιο τους, που ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία ένα χρόνο με τον γάμο τους στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων. Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις.

Η μαμά Τζένη φωτογραφίζεται και μιλά για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της στο περιοδικό Down Town, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της με τον υπουργό Υγείας.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Δεν δίστασε να μοιραστεί με το δημοσιογράφο πώς έγινε η πρόταση γάμου δύο χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη τους γνωριμία. Όπως είπε “Η πρόταση γάμου συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”.

Τι είναι αυτό που τους έφερε κοντά

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη χημεία που έχουν ως ζευγάρι λέγοντας “Ήταν καρμικό να βρεθούμε με το Βασίλη. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Επικοινωνούμε με τα μάτια“.

Όσα αποκάλυψε για τον δύσκολο τοκετό και τον ερχόμο του τέταρτου παιδιού

Aνα δεκαετία κάνω και ένα παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία για αυτό που ζούμε. Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί” είπε.

Για το σύντομο διάστημα του χωρισμού τους

Τέλος, αποκάλυψε πώς μίλησε στα παιδιά της για την σχέση τους και την επισημοποίηση του δεσμού τους. “Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια”.

«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου»

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η Τζένη Μπαλατσινού “Ο Βασίλης είναι ο σύντροφός μου, ο άντρας μου, ο άνθρωπός μου. Τον ερωτεύτηκα γιατί ο λόγος και οι πράξεις του είναι ταυτόχρονης συλλήψεως, όπως και το ότι δεν μπερδεύει το προνόμιο με το δικαίωμα. Έχουμε πολλά κοινά σημεία αναφοράς, την αγάπη μας και τη σχέση μας με τον αθλητισμό, την οργάνωση στην καθημερινότητά μας, την εργασιομανία μας αλλά και την ευαισθησία μας για τα ζώα αλλά και την αγάπη μας για τη θάλασσα