Έκκληση: Οικογένεια με 4 μικρά παιδιά εκ των οποίων το ένα μωρό είναι χωρίς ρεύμα 15 μέρες

Έκκληση: Οικογένεια με 4 μικρά παιδιά εκ των οποίων το ένα μωρό είναι χωρίς ρεύμα 15 μέρες

Κραυγή αγωνίας απευθύνει η οικογένεια της Κυριακής Σταμνιώτη που ζουν στην Αμαλιάδα με 4 παιδιά με το μικρότερο να είναι ένα κοριτσάκι μόλις 7 μηνών.

Τους έχουν κόψει το ρεύμα

Η οικογένεια χρωστάει λογαριασμούς συνολικού ποσού 800 ευρώ και για να γίνει επανασύνδεση, όπως αναφέρει η κα Σταμνιώτη στην εφ. «Πατρίς», χρειάζεται να καταβληθεί στην ΔΕΗ το ποσό των 400 ευρώ. Ένα χρηματικό ποσό, που η κα Σταμνιώτη και ο σύζυγός της, αδυνατούν να συγκεντρώσουν από το επίδομα των παιδιών και τα λιγοστά μεροκάματα που κάνει ο τελευταίος.

Η οικογένεια από το βράδυ ζει στο σκοτάδι και για το γάλα των παιδιών διαθέτουν ένα γκαζάκι, όπου εκεί η κα Σταμνιώτη μαγειρεύει σούπες!

«Έχω τέσσερα παιδάκια και μου έχουν κόψει το ρεύμα. Ο σύζυγός μου κάνει γύρω στα δύο μεροκάματα την εβδομάδα και όχι κάθε εβδομάδα και δεν μένει κάτι ώστε να το βάλουμε στην άκρη και να πληρώσουμε το ρεύμα.

Κοιτάμε με αυτά που βγάζει ο σύζυγος να περνάμε εμείς και να πληρώνουμε το νοίκι μας και από τη ΔΕΗ μου ζητάνε 400 ευρώ για να γίνει η επανασύνδεση. Δηλαδή, πρέπει να πληρωθεί τουλάχιστον το μισό ποσό που χρωστάμε.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Είμαστε στο σκοτάδι. Δεν μπορώ να μαγειρέψω κάτι της προκοπής για τα παιδιά μου. Τι να κάνουμε;…», λέει χαρακτηριστικά.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε την οικογένεια

Όποιος επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει, ο αριθμός λογαριασμού (iban) της οικογένειας είναι ο ακόλουθος: GR 38 0110 3090 0000 3096 3977 860. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6907659505.