Δήμητρα Παπαδήμα: “Ζήτησα να μεγαλώσω τη μικρή Λυδία από τα Γλυκά Νερά “

Δήμητρα Παπαδήμα: "Ζήτησα να μεγαλώσω τη μικρή Λυδία από τα Γλυκά Νερά "

Η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μια δυναμική γυναίκα και μια εξαιρετική ηθοποιός που κάθε της συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητάς της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΧΑΙ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο έγκλημα των Γλυκών Νερών που τη συγκλόνισε και αποκάλυψε ότι έκανε ορισμένες κινήσεις δηλώνοντας την επιθυμία της να αναλάβει την ανατροφή της μικρής Λυδίας, κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν και του 32χρονου συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ειδικότερα, αποκάλυψε ότι “Σκέφτομαι τη μάνα της δόλιας της κοπέλας της Καρολάιν, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αγιάσουν, είναι θεοί. Εγώ δεν είμαι Αγία. Έστειλα μήνυμα σε κάποιον φίλο μου από την ελληνική αστυνομία και του είπα ότι το μεγαλώνω εγώ αυτό το παιδί, τη Λυδία. Θα ήμουν ικανή. Το παιδί αυτό είναι σημαδεμένο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσε το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος κατά τη μεταφορά του στον Εισαγγελέα φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο λέγοντας ” Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι φοράνε αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αυτόν τον άνθρωπο, που το πληρώνουμε εμείς, οι πολίτες. Να μου εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό. Από ποιους κινδυνεύει η ζωή του. Θέλω να μου το απαντήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Γράμμα στη Λυδία: «Εύχομαι να μεγαλώσεις με αγάπη πολλή. Μείνε μακριά από άνδρες σαν τον μπαμπά σου»

Γνωστός ποινικολόγος για τον δολοφόνο στα Γλυκά Νερά: “Για πολλά χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα καν να δει το παιδί”

“Όταν ρωτήσεις Λυδία, πού είναι η μαμά, θα σου πω πως έγινε άγγελος να σε προσέχει απο τον ουρανό”