Έκτακτη Είδηση: Μαχαίρωσαν μαθητή μέσα σε σχολείο στην Αμαλιάδα

Πανικός προκλήθηκε πριν λίγο στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας καθώς ένας 15χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι εντός του σχολείου λίγο μετά τις 10:30.

Ποιος μαχαίρωσε τον 15χρονο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com δύο μαθητές του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας άρχισαν να λογομαχούν στο πρώτο διάλειμμα και στη συνέχεια ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον. Ο 16χρονος μαθητής που είχε το μαχαίρι και επιτέθηκε στον 15χρονο εξαφανίστηκε.

Με πολλαπλά τραύματα στην πλάτη ο 15χρονος

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Οι δυο μαθητές (ο 18χρονος και ο 15χρονος) τσακώθηκαν στο πρώτο διάλειμμα και ο καυγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Κάποια στιγμή ο 16χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην πλάτη και στον αγκώνα τον 15χρονο. Πηγές μέσα από το σχολείο ανέφεραν στο newsit.gr, ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα. Η παρεξήγηση των δύο παιδιών, κατέληξε σε ένα άγριο καυγά. Όσο για τον 16χρονο δράστη, συμμαθητές του ανέφεραν, ότι έχει το προφίλ του “νταή” στο σχολείο και δημιουργεί προβλήματα.

Η πορεία της υγείας του μαθητή

Ο 15χρονος μαθητής νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με όσα είπε στο News 24/7 ο διοικητής του νοσοκομείου Αμαλιάδας Ιωάννης Χουζούρης, το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι του.

Μετά από υπερήχους στους οποίους υπεβλήθη, δεν διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και κάποιο ζωτικό όργανο ή κεντρική αρτηρία και οι γιατροί του έκαναν ράμματα. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Παίδων Πατρών “για να υπάρχει καλύτερη απεικόνιση και φροντίδα υγείας”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χουζούρης. Τόνισε ότι το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.