Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της έγινε 1 έτους – Ο υπέροχος στολισμός των γενεθλίων του

Ελένη Φουρέιρα

Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια με ένα υπέροχο θέμα για πάρτι!

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 7 Φεβρουαρίου 2023. Τότε, η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που άλλαξε μια για πάντα την ψυχολογία και την καθημερινότητά της.

Έκτοτε, εκείνη και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής ζουν μοναδικές στιγμές γονεϊκότητας, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα του παιδιού τους, δημοσιεύοντας σπάνια στιγμές με αυτό στα social media.

Μια από αυτές ήταν και η χθεσινή. Λόγω της ξεχωριστής αυτής ημέρας, και καθώς οι γονείς γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μικρούλη με ένα μοναδικό πάρτι, δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες από τον υπέροχο στολισμό των πρώτων αυτών γενεθλίων.

Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πάρτι για να δώσουν τις ευχές τους και φυσικά να κάνουν τις ανάλογες δημοσιεύσεις στα social media.

Ο στολισμός των πρώτων γενεθλίων

Εντύπωση προκάλεσε η τριώροφη τούρτα αλλά και ο στολισμός που είχε θέμα τη ζούγκλα, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι δύο αδερφές της Ελένης, Ιωάννα και Μαργαρίτα. Η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα φειδωλή με στα social media με τον γιο της και προτιμάει να κρατάει τις προσωπικές της στιγμές για τον εαυτό της.

Φουρέιρα γενέθλια

Ελένη Φουρέιρα | Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της και ο εξωτικός στολισμός

Φουρέιρα γενέθλια

Φουρέιρα γενέθλια

Φουρέιρα γενέθλια

Φουρέιρα γενέθλια

Για την εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά».

Διαβάστε επίσης: 

Τα πρώτα γενέθλια του παιδιού: 10 φανταστικές ιδέες για τούρτα

5 πράγματα που δεν ήξερες για τα γενέθλια!

Τράβηγμα αυτιών, αλευρομαχίες, βούτυρο στη μύτη: Πώς γιορτάζουν τα γενέθλια στον κόσμο;