Έλληνας δάσκαλος στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα στους μαθητές του για τη νέα σχολική χρονιά!

Έλληνας δάσκαλος στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα στους μαθητές του για τη νέα σχολική χρονιά!

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες οι μαθητές θα περάσουν το κατώφλι του σχολείου τους για να δώσουν δυναμικά το παρών στον αγιασμό και στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο δραστήριος δάσκαλος, Μάριος Μάζαρης, που πάντα ξεχωρίζει για τις πρωτοβουλίες και τα γραφόμενά του μέσω των οποίων στέλνει μαθήματα- μηνύματα ζωής στους μαθητές τους, “ξαναχτύπησε” και με ανάρτησή του, αποκαλύπτει πώς σχεδιάζει να υποδεχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου τα νέα του “παιδιά”, τους μαθητές.

Πάντα φροντίζει να στολίσει την τάξη και να δημιουργήσει μια γλυκιά ατμόσφαιρα που θα κάνει τα παιδιά να λατρέψουν την εκπαιδευτική διαδικασία και να μην νιώθουν φοβισμένα. Αντιθέτως θέλει να τους “ξυπνά” όμορφα συναισθήματα και να διακοσμεί τους τοίχους με όμορφες τοιχογραφίες, ζωγραφιές και κατασκευές που δίνουν μια άλλη νότα στις κλασικές γκρίζες σχολικές τάξεις.

Έλληνας δάσκαλος στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα στους μαθητές του για τη νέα σχολική χρονιά!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την στολισμένη με φωτάκια τάξη του, όταν οι μαθητές επέστρεψαν πέρσι στα θρανία από το lockdown; Το ομολογουμένως εντυπωσιακό σχολικό σκηνικό με το οποίο θέλησε να κάνει έκπληξη στους μαθητές του, έγινε το απόλυτο viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν με ενθουσιασμό.

Όπως έγραψε στη νέα του ανάρτηση “Επιστροφή στον τόπο του ποιήματος ή αλλιώς το άνοιγμα των σχολείων και η μεγάλη χαρά : να πάνε όλα όπως τα ονειρευόμαστε , όπως τα νιώθουμε , όπως τα συζητάμε και τα σχεδιάζουμε.

Σήμερα πέρασα από την παλιά μου αίθουσα , να δω τι θα αφήσω στον επόμενο που θα τη ζήσει και που ευτυχώς δέχτηκε να κρατήσει τον δικό μου στολισμό που έκανα πέρυσι. Θα μου πείτε , ποιος δε θέλει τα όνειρα στη ζωή του;

Υπάρχουν κάποιοι που τα αρνούνται. Εγώ πάντως σηκώνω μανίκια κι από αύριο ξεκινάω τα “όνειρα” της νέας αίθουσας. Καλή σχολική χρονιά σε όλους , μαθητές , γονείς και δασκάλους ! Αγάπη γεμάτα ❤️

Αδημονούμε να δούμε πώς θα διακοσμήσει φέτος την τάξη του καθώς είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι για ακόμη μια φορά θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσει αυθόρμητα χαμόγελα χαράς και έκπληξης στους μαθητές του!

To post του δασκάλου

Διαβάστε επίσης:

Αποφασίστηκε: Πώς θα λειτουργούν οι τάξεις με κρούσματα – Πότε μπαίνουν σε καραντίνα οι μαθητές

“Να κοιμηθώ στη γιαγιά απόψε;”: Ένας ύμνος στις ωραιότερες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων

Το “ευχαριστώ” της οικογένειας του 10χρονου Αντώνη που πάσχει από βαριά εγκεφαλική παράλυση