Ένα 14χρονο παιδί με συγγενή κυανωτική καρδιοπάθεια χρειάζεται τη βοήθειά μας

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός και αγαπημένος παρουσιαστής -ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Σερβετάς, απευθύνει έκκληση για την οικονομική ενίσχυση του μαθητή της Β τάξης του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά, Μανουτσαριάν Ρομάν, που πάσχει από σοβαρή συγγενή κυανωτική καρδιοπάθεια. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για πρώτη φορά σε ηλικία, μόλις, 2 ημερών. Έκτοτε ακολούθησαν κι άλλες επεμβάσεις.

Η υγεία του είναι σε άσχημη κατάσταση και πρέπει να υποβληθεί εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση, η οποία αναγκαστικά θα γίνει στην Αγγλία, αφού εκ των πραγμάτων δε μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, γιατί δεν αναλαμβάνει καμία ομάδα ιατρών την ευθύνη της εν λόγω επέμβασης. Το κόστος της εγχείρησης ανέρχεται στις 110.000 ευρώ, εκ των οποίων ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει μόνο το μισό ποσό(55.000 ευρώ).

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Σάς καλούμε να βοηθήσετε όλοι έμπρακτα, με όποιον τρόπο μπορείτε, δηλαδή καταθέτοντας χρήματα στον λόγαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 395/003288-34 (IBAN : GR42 0110 3950 00003950 0328 834 και SWIFT CODE BIC : ETHNGRAA) ή διοργανώνοντας κάποια εκδήλωση, για να προσφερθούν τα έσοδα στον ιερό αυτό σκοπό.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού Ρομάν είναι πολύ κρίσιμη κι έχει ανάγκη την αγάπη και την υποστήριξη όλων μας, ηθικά και υλικά. Πρέπει να συστρατευθούμε όλοι μαζί και να του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, αγάπη κι αξιοπρέπεια! Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς μας … όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Το κείμενο της έκκλησης