Ένα συγκινητικό μήνυμα στέλνει η Νατάσσα Μποφίλιου στα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες Πανελλήνιες

Με μια φωτογραφία της από το 2001, από την Πενθήμερη πριν τις Πανελλήνιες, γεμάτη νάζι και ανεμελιά, η αγαπημένη των νεώτερων τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλου ευχήθηκε χθες το βράδυ στους φετινούς υποψήφιους.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με το παρακάτω κείμενο:

«2001.

Μια φωτογραφία αγκαλιά με τα φιλαράκια μου στην 5ημερη πριν τις πανελλήνιες… Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν αυτές τις μέρες παλεύοντας με τα όρια τους, τις γνώσεις τους, το άγχος τους.

Εύχομαι να έχετε δύναμη, ψυχραιμία και να μην ξεχνάτε στιγμή πως τα όνειρα μας δεν κρίνονται, ούτε επιβεβαιώνονται μέσα από οποιαδήποτε εξέταση ♡

Σας στέλνω την αγάπη μου και σύντομα θα τραγουδήσουμε μαζί για ‘τις μέρες του φωτός’ που θα ‘ρθουν.

Παιδάκια μου.»

Τα σχόλια, βέβαια, των φίλων της έπεσαν βροχή, πολλοί εκ των οποίων νοστάλγησαν τα μαθητικά τους χρόνια.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν κάποιοι παλιοί συμμαθητές της που σχολιάζουν κάτω από το post της, η πενθήμερή τους είχε λάβει χώρα στην Κύπρο.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι η Νατάσσα Μποφίλιου, αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ από το οποίο είναι τελειόφοιτη. Στην πορεία, και αφού ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι, έχοντας ωστόσο ήδη στο ενεργητικό της πολλές συναυλίες, στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών, και συμμετοχή σε δισκογραφικά έργα.

Το 2005 κυκλοφόρησε ο πρώτης της προσωπικός δίσκος, σε στίχους του αγαπημένου της φίλου Γεράσιμου Ευαγγελάτου, «Εκατό μικρές ανάσες», ενώ η μεγάλη της επιτυχία που την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα ήρθε το 2007 με το CD-single “Εν λευκώ”, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα της Νατάσσας Μποφίλιου:

View this post on Instagram

2001. Μια φωτογραφία αγκαλιά με τα φιλαράκια μου στην 5ημερη πριν τις πανελλήνιες… Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνίστουν αυτές τις μέρες παλεύοντας με τα όρια τους, τις γνώσεις τους, το άγχος τους. Εύχομαι να έχετε δύναμη, ψυχραιμία και να μην ξεχνάτε στιγμή πως τα όνειρα μας δεν κρίνονται, ούτε επιβεβαιώνονται μέσα από οποιαδήποτε εξέταση ♡ Σας στέλνω την αγάπη μου και σύντομα θα τραγουδήσουμε μαζί για ‘τις μέρες του φωτός’ που θα ‘ρθουν. Παιδάκια μου ?

A post shared by Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) on