Ένας κόσμος: Το νέο ντοκιμαντέρ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μας ταξιδεύει στη Γκάνα και το Νεπάλ

Σας έλειψε; Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στην Αφρική, για τα γυρίσματα του νέου του ντοκιμαντέρ «Ένας κόσμος», το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Action Aid.

Στο πλαίσιο αυτού, ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης και ηθοποιός, θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Γκάνα, το Νεπάλ, αλλά και στην Ελλάδα, και μέσω αυτών θα γνωρίσουμε την συνολική προσφορά της Action Aid στα παιδιά του κόσμου που έχουν ανάγκη. Θα δούμε ακόμα ανάδοχες οικογένειες να μιλούν στην κάμερα για την σχέση τους με τα παιδιά αυτά και να μιλούν για τη διαδικασία της αναδοχής, αλλά και τον ίδιο τον κ. Παπακαλιάτη πιο… αληθινό από ποτέ.

Όπως ο ίδιος δημοσίευσε χθες στις σελίδες του στα social media:

Μια νέα εμπειρία. Ένας νέος κόσμος ξεκινάει από σήμερα με την ΑctionAid και το ταξίδι μας σε Αφρική και Νεπάλ στα πλαίσια γυρισμάτων για το ντοκυμαντέρ «Ενας Κόσμος».. Πρώτη μέρα συνάντησης με υπεύθυνους και αναδόχους για ενημέρωση. @actionaidhellas✈️✈️✈️New experience and adventure about to begin filming the documentary «One World» in Africa and Nepal for Action Aid.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Action Aid, η πρόταση προέκυψε από τον οργανισμό προς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος πρόθυμα αποδέχθηκε να αναλάβει την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ, για το οποίο -ομολογουμένως- ανυπομονούμε.

Μη βιαστείτε, όμως, γιατί μόλις ξεκίνησαν τα γυρίσματα και το ντοκιμαντέρ αναμένεται να είναι έτοιμο στα τέλη του έτους! Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την προβολή του.